Annonse

THIS SUMMER

Hei igjen, skjønninger ♥

Tusen takk for de fine tilbakemeldingene på forrige innlegg. Dere er virkelig BEST!

Dagen har flydd forbi, og nå sitter jeg og drømmer meg litt bort før en festlig kveld med jentene. Vi skal noe helt spesielt i dag som jeg skal fortelle mer om senere, men før den tid tenkte jeg å fortelle bittelitt om sommerplanene mine. 

Det er selvføgelig ingen tvil om at mannen og jeg stikker til Albir i Spania i år også. Det er tradisjon, og det er liksom som å dra til hytten. Det finnes ikke noe koseligere enn å nyte sommerkveldene på denne sjarmerende plassen som vi har blitt så glad i, både alene, med mamsen og Jon, og med venner. Hvert år møter vi på min kjære venninne Tonje og hennes mann, samt søstre med følge og familie, så vi storkoser oss alle på tur i Spania. Nytt i år er at vi tar med oss lille Fokus, så da blir faktisk ferien ekstra koselig. Hurraaa!

Denne gangen kommer vi også til å legge en tur til vakre Ibiza, og her skulle jeg gjerne hatt noen tips. Heldigvis er ikke Ibiza sånn som det var i forrige årtusen.. Da hadde plasen et eneste stort ecstasy stempel, og alt jeg kunne se for meg da jeg tenkte på denne plassen var mennesker skyhøye på all slags drugs, skumparty og RAVE.. Selvom 90-tallet helt sikkert henger igjen flere plasser, har jeg fått inntrykk av at Ibiza er magisk og ikke minst uendelig vakkert, så folkens? Er det noen som har noen tips til freshe hoteller som kunne passe for Dennis og meg? Forslag taes i mot med stor takk!

Etter Ibiza drar vi tilbake til Albir for noen dager med total avslapping, og deretter kjører vi til Marbella. Spaniaferie sa du? Hahaha, i aller høyeste grad.. SOM vi gelder oss!

Hva er planene deres for sommeren, snupper? 

SMASK ♥

Annonse