Annonse

THREE DIFFERENT WAYS

//Inneholder annonselenker

Hei igjen mine superskjønne solstråler ♥

Jeg vet at flere av dere ønsker å få noen tips til hvordan dere kan kombinere og style klærene fra StyleConnection, så derfor tenke jeg å komme med en aldri så liten guide. I tillegg vet jeg at mange ønsker noen tips til freshe skinnjakker, så derfor slår jeg sammen et par-tre fluer i én smekk.

Skinnjakken er jo et MUST med store bokstaver. Alle MÅ faktisk ha en skinnjakke i garderoben, da denne kan kombineres til absolutt ALT! Vær så snill, folkens.. Kjøp en skinnjakke hvis dere enda ikke har en i garderoben, ok? Dere gjør dere selv en stor tjeneste – jeg lover!!

Under her har dere tre ulike outfits som passer til tre ulike settinger, og jeg håper både antrekkene og produktene faller i smak ♥

 

Når jeg skal på date med mannen liker jeg å freshe meg litt opp, og han blir like glad hver gang jeg faktisk gjør en liten innsats. Han ser meg altfor ofte i slapp joggis og håret opp i en dult, men med noen høye hæler blir det sjukt god stemning.

Kan jeg være litt fargerik i tillegg gjør blir jeg ekstra glad, så da passer et fargerikt skjørt perfekt. Sånn som Galaxy Skater Skirt f.eks, og dette blir superhot i kombinasjon med Sexy Shirt. Og vet dere hva? Sexy Shirt er faktisk helt sjuukt sexy, just sayin’. LIke perfekt til skjørt som til en skinny jeans!

1. Råkule boots med åpen tå fra River Island HER 2. Sexy Shirt fra StyleConnection HER 3. Rosa leppestit HER 4. Veske med frynser fra Pieces HER 5. Runde freshe solbriller fra LeSpecs HER 6. OPI lakk HER 7. Galaxy Skater Skirt fra StyleConnection HER 8. Skinnjakke fra Ellos HER 


Når jeg skal møte jentene på café eller lignende synes jeg det er fint å kle meg komfortabelt men likevel litt funky. I en slik setting passer det perfekt med det litt småcrazy Dazzle Metallic Skirt fra kolleksjonen min, som jeg da kombinerer med en chunky strikkegenser for å få den perfekte balansen mellom funky og komfy.

Boots fra Dr. Martens er alltid en innertier, spesielt om bena er kledd opp i en kul strømpebukse som f.eks denne fra Pretty Polly! For å tilføre litt farge kjører jeg på med rosa lakk på neglene og selvfølgelig en knallrosa leppestift. 

1. Chunky strikk fra River Island HER 2. Diamond Necklace fra StyleConnection HER 3. Knallrosa leppestift fra Make Up Store HER 4. Skinnjakke fra Nelly HER 5. Superkul strømpebukse fra Pretty Polly HER 6. Boots fra Dr. Martens HER 7. Skull Bracelet fra StyleConnection HER 8. Dazzle Metallic Skirt fra StyleConnection HER 9. Rosa neglelakk HER 10. Mørk grå neglelakk HER 

En slapp søndag krever spreke farger, og hva er vel da bedre enn en crazy leggings med masse farger? Kombiner den med sneakers og en digg sweat med litt lengde, og sleng over skinnjakken samt en snapback for å være kul men likevel avslappet. Dette antrekket trives jeg best i – når fargene kommer godt frem i kombinasjon med freshe elementer!

1. Space Snapback – Pink fra StyleConnection HER 2. Cupcake leggings fra Junkyard HER 3. Paradise Sweat fra StyleConnection HER 4. Hvite sneakers fra Puma HER 5. Pink lips fra Nyx HER 6. Galaxy Bag fra StyleConnection HER 7. 3 pk. med ringer fra StyleConnection HER 8. Skinnjakke fra Jofama HER

 

You like? Hvilket antrekk like dere best?

Nå kommer min kjære bror og henter meg, og deretter blir det middag ute hos mamsen og Jon. Max kos!

LOVE YOU ALL ♥ 

//Photos by Katinka


Annonse