THROWBACK THURSDAY

Folkens?

Er dere klar over at vi ikke har sett et snev av solstråler i Oslo siden 12.januar? Det er snart TRE UKER SIDEN!!! Det burde faen meg ikke vært lov, og jeg blir så inn i granskauen deprimert at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. De tre timene med halvklart lys vi har om dagen gir ikke akkurat mye inspirasjon, og siden det snør konstant hver bidige dag, er det umulig å få kreativiteten i sving. JEG HATER VINTEREN!

Derfor, mine damer og herrer… Derfor henter jeg solen frem her på bloggen ved å bla meg tilbake i akrivet, siden det TROSS ALT er torsdag. «Throwback Thursday«, som alle bloggere og instagrammere kjenner til, og verdens billigste unnskyldning for å ikke ha noe bedre å hoste opp. 

Jeg kan garantere dere heftig-shit-ass-good blogging fra tirsdag av, for da stikker jeg til helsikens bort herfra, og i mellomtiden kan vi alle kose oss med dette solfylte tilbakeblikket fra ferien i sommer. SOM jeg gleder meg til en ny og herlig ferie sammen med den deilige mannen min. LYKKE!Jeg har ikke mer å tilføye!

Nå skal jeg måke snø. Finner ikke postkassen lenger, skjønner dere… FML!

HA HA & Peace out ♥