Annonse

THROWBACK THURSDAY

Throwback Thursday…

For et FANTASTISK fenomen for oss bloggere som sliter med skrivesperre, og når man faktisk kan finne over 125 MILLIONER bilder under hashtaggen #TBT på instagram, tyder vel det på at det er flere som til tider har et behov for å bla seg tilbake i arkivet. 

Jeg HATER de dagene der… De dagene hvor det rett og slett ikke er mulig å få ett eneste ord ned på papiret, uansett hvor hardt jeg prøver, men jeg har heldigvis funnet den eneste kuren som faktisk hjelper, og det er å bla seg tilbake i nettopp dette bloggarkivet. Plutselig dukker det nemlig opp noen innlegg som bringer frem et lite smil på leppen, som minner meg på noe hyggelig jeg ikke har hatt i tankene en stund, og som jeg ønsker å reposte…

I dag er en sånn dag. En sånn dag hvor jeg ikke klarer å finne opp hjulet på nytt, men samtidig en dag hvor jeg ønsker å dele en herlig hendelse fra i fjor. På denne tiden i 2012, dro nemlig Dennis og jeg på en skikkelig romantisk kjærestetur til Praha, og denne lille turen ligger på topplisten over magiske reiser jeg har vært på. Vi hadde det så fantastisk sammen, det var så mye glede, så mye kjærlighet, så vanvittig mye julestemning, og når jeg tenker tilbake på hvor fint vi hadde det på den tiden, kan jeg ikke fatte og begripe hvorfor det i det hele tatt ble slutt mellom oss noen måneder etter. Fy flate så mye surr og fy flate så vanvittig mye frem og tilbake, men noen ganger må man faktisk bare gå en god del ganger rundt den forbanna skålen med forvirrelse og usikkerhet, før man faktisk blir 100% klar for å slå seg til ro. 

Nå har jeg slått meg til ro. Nå vet jeg at det Dennis og jeg har sammen er sterkere enn noen gang, og jeg gleder meg til en fremtid som består av herlige stunder, opplevelser og reiser. 

Jeg måtte jo felle en liten tåre da jeg så denne videoen… Godt mulig at tårene trillet fordi den var så inn i satans dårlig redigert, men who can blame me… Det var min første stemningsvideo for pokker, og takk guuud for at jeg har blitt en smule flinkere gjennom året som har gått. Videoen vekker ihvertfall noen veldig fine følelser hos meg, så derfor sier jeg bare – Snurr film! 

ÅÅå.. Litt flaut, men HJELPES så hyggelig! Virkelig ett av de aller beste minnene mine fra i fjor. 

Så nå, fine lesere… Nå håper jeg dere vil dele deres aller beste minne fra 2012, med meg! Noe dere opplevde i fjor som topper listene over herlige stunder, og som dere blir litt ekstra glade av å tenke tilbake på?

Klem i fleng ♥

Image and video hosting by TinyPic

Annonse