THROWBACK

Hei mine skjønne venner ♥

Nå sitter jeg her på balkongen og den siste timen har jeg sittet her og bare, «hva pokker skal jeg blogge om nå?». For det er nemlig sånn, at vi bloggere får den velkjente skrivesperren innimellom, og da er det ingenting som er kjekkere enn å titte tilbake i arkivet, og se hva man holdt på med, på samme dagen for akkurat ett år siden. Det er jo litt av «rosinen i pølsen» ved det å blogge, at man faktisk har ført en slags dagbok gjennom de siste årene, og at man alltid kan finne ut hva man hold på med for en tid tilbake.

Jeg har nå tatt en titt i dette arkivet, og bildet under her som ble postet på denne dagen i fjor, passer jo faktisk perfekt å reposte akkurat nå. Da hadde nemlig Dennis og jeg akkurat ankommet Albir, og satt og hygget med hver sin Corona, mens vi gledet oss over å ha en uke ferie her i Spania. I år som i fjor, sitter vi også og hygger med en Corona, men denne gangen har vi allerede lagt bak oss to flotte uker, og har fortsatt to igjen. Deilig!

Når det kommer til dette arkivet og hvordan det visuelle uttrykket var på bloggen for ett år siden, får jeg nesten litt hakeslepp over hvor inn i granskauen dårlig den bloggen min var. FY faen for noen sinnsykt dårlige bilder, for noen grusomme kollasjer, for noen forferdelige poseringer, og for en matt, død og trist blogg. Nei fysj, sier jeg bare, mens jeg smiler over at kvaliteten er noe helt annet nå, og at jeg faktisk kan si til meg selv – «nå gjør du noe som er litt mer riktig, Kristin». Er dere enig? Er det bittelitt kjekkere å titte innom nå, enn for ett år siden, eller føler dere at det er noe dere savner eller noe som mangler?

Kom gjerne med tilbakemelding på akkurat det, for målet mitt er å inspirere dere og servere dere en blogg som bringer frem et smil på leppen. Noen ganger ser jeg meg litt blind, og da er deres tilbakemeldinger gull verdt. Det er de sånn generelt sett også, og dere er så sinnsykt viktig for meg. Herligheeet jeg er så glad i dere! 

Noen av dere har forresten spurt om jeg kan legge ut bilder av meg selv da jeg var barn og tenåring. Tror dere jaggu ikke at jeg fant nettopp et slikt innlegg i dette arkivet jeg har tittet igjennom? Joddaaaa, så da er det bare til å klikke seg inn HER for å ta en nærmere titt. Hhahaah, dere har lov til å le, men da må dere love meg å le sånn skikkelig høyt. Oki?

Skrives, søtiser. Nå må jeg ut å leke fotograf for å ha noe å vise dere senere. Hehe!

Love Love