Annonse

TIDEN FREMOVER = SPENNENDE!!!

Hallaisen fra en secret location?

Jeg var på en liten road trip tidligere i dag, og befinner meg nå på et hotellrom. Tiden fremover blir nemlig veldig, veldig spennende, men det betyr dessverre et lite fravær her på bloggen. Jeg har klargjort noen innlegg til dere som dere kan kose dere med mens jeg er «borte» , men da vet dere i hvert fall at det finnes en årsak til at jeg ikke kommer til å være så veldig tilstede f.o.m i kveld. Det kan riktignok tenkes at jeg får muligheten til å titte innom å si hei innimellom slaga, og det skal i så fall bli skikkelig fint!

Herregud! Jeg har så lyst til å si hva jeg skal, men det kan jeg jo selvsagt og dessverre ikke gjøre. Jeg kan si så mye som at dette er DØDSGØY, vanvittig spennende, og noe dere garantert kommer til å digge – jeg gleder meg ihjel til jeg kan fortelle mer ♥

Nå skal jeg jobbe meg ihjel før jeg tar kvelden, og deretter legger ut på nye eventyr. Og folkens? Følg med på YouTube-kanalen vår mens jeg er borte – her kommer Dennis til å kjøre det skikkelig opp, så filmer blir det nok av, haha!

DIGGER dere, skjønne venner ♥ Sees snart!

Annonse