Annonse

TIDENES OVERRASKELSE!

I går avsluttet jeg innlegget mitt med at jeg var på vei ut døren for å møte Setare. Vi skulle nemlig ha en skikkelig date-lørdag, hvor bare vi to skulle kose oss glugg ihjel. I det siste har nemlig min kjære venninne vært litt, tja, hva skal jeg kalle henne? Crazy? Haha. Hun har oppført seg så merkelig, og vært helt desperat etter en hel dag sammen med meg, nå før babyen kommer. Jeg har oppriktig trodd at hun har tenkt at vi aldri noen sinne kommer til å få tid sammen bare oss to, og jeg har jo gjort alt jeg kan for å roe henne ned, og fortelle henne at hun må slappe helt av… At det ikke er noe å bekymre seg for. Selv om jeg skal bli mor, så skal jeg da for guds skyld treffe vennene mine!

Det viste seg at min kjære Setare ikke var like gæærn som hun har latet som siste tiden. Dette var nemlig bare en måte å klare å lure meg trill rundt på, sånn siden jeg er så forbaska kontrollfreak, og skal ha en finger med i spillet på alt som skjer. Jeg har blitt verre i løpet av dette svangerskapet for å si det sånn, så det å planlegge en babyshower – som var det Setare og resten av den fine gjengen min holdt på med, har jaggu ikke vært enkelt.

Så… I går var det altså duket for babyshower… Eller minishower, som de så fint kalte det, siden jeg i utgangspunket ikke er fan av de typiske babyshowerne med bleiekake og leker som går ut på å simulere fødsler og gudene vet hva. Og i går klarte de fantastiske venninnene mine altså å overraske meg så til de grader! Setare og jeg skulle jo bare ut og spise brunsj på et hyggelig sted på Sagene, men da vi entret bakgården stod en gjeng fantastiske venninner og ventet på meg. Fy fader – jeg har aldri før blitt tatt så på sengen. Herregud for en overraskelse! Der stod alle mine nærmeste venninner fra både fjern og nær og ventet på meg. Oslo-gjengen var på plass, og i tillegg hadde Betty tatt med seg lille Liam helt fra Danmark. Hege hadde kommet med toget fra Hamar, Elise fra Hokksund, og Belinda fra Kristiansand. Jeg ble så rørt og så overveldet, og hadde null kontroll på tårene! Mine elskede, ubeskrivelig gode venninner ♥

De hadde disket opp med tidenes hyggeligste sammenkomst, deilig mat og fantastisk stemning, og tror dere ikke at en overraskelse nummer entret lokalet etter tjue minutter? Da kom nemlig gjengen fra Bergen marsjerende inn i rommet, og nok en gang måtte jeg ta til tårene! Herregud – hadde de virkelig kommet helt fra Bergen? Hvor heldig er ikke jeg, hæ? Jeg er fortsatt i sjokk, og så evig takknemlig for at jentene skapte en minishower helt i min ånd. En vidunderlig sammenkomst med mine fantastiske venner!

I dag har vi hygget med en deilig brunsj på Funky Fresh Foods, og jeg kunne virkelig ikke fått en bedre avslutning på helgen. Jeg svever på en sky, og kommer til å sveve helt frem til fødsel. Jeg har virkelig verdens beste venner ♥

Jeg bare: «Okei, nå ser vi på Trine, og så smiler vi og ler – og så blir dette et skikkelig bra bilde, haha«

Dette resulterte i både latterkrampe og (for min del) litt tiss i trusen, hahhahaha! Jeg kommer til å tisse så mye på meg etter fødselen atte hjelp!

Yummy! Vegansk brunch-tallerken. Altså… NAM!

Mia og Ida ♥

Tantekos ♥

Verdens beste veganske pannekake! I love you, Funky Fresh Foods ♥

Skjønneste blidfisen! Hjerteknuseren vår ♥

Disse to ♥

Mmmm…

Tenk at Trine og jeg har har kjent hverandre i 20 år! Ekte vennskap varer livet ut ♥

Åhåj… Denne helgen har bare vært så latterlig innholdsrik på alle mulige plan, og nå er jeg bare helt gåen. Gåen på en god måte! Jeg glemmer jo å tenke på at jeg faktisk er gravid i 8. måned oppi alt dette her, så nå skal jeg bare legge meg strak på såffan med beina høyt. Noen levende lys, pledd og en god film er det jeg trenger nå.

Hvordan har søndagen deres vært, fininger?

Annonse