Annonse

TIL DEG MED STOR FORSKJELL PÅ PUPPENE!

I sommer ble det full oppstandelse på Jodel, etter at jeg delte et bilde hvor jeg satt og svettet i en bh-lignende topp på kjøkkenet. Vi glemmer vel aldri tropesommeren ‘18? Denne toppen var litt stram, og skviste den ene puppen min slik at den så litt ekstra rund og stor ut! Silikon, mente Jodel!

Bekymringsmeldingene strømmet inn, og flere etterlyste en avkreftelse på ryktene. Jeg kunne selvsagt avkrefte umiddelbart, og gjorde dette via noen korte filmsnutter på Snap- og instastory. Phew, tenkte mange! Forkjemperen for det naturlige hadde heldigvis ikke gått imot alt hun stod for!

Da jeg delte en liten årskavalkade på Snap for et par dager siden, inkluderte jeg akkurat disse filmsnuttene – noen snutter som også viste hvor betydelig forskjell det er på størrelsen på puppene mine. Tilbakemeldingene jeg fikk, gjorde at jeg ville skrive et eget innlegg om nettopp ulik størrelse på pupper, sånn siden dette – basert på tilbakemeldingene – er noe mange har komplekser for.

Mitt tilfelle er ekstremt, og derfor synes jeg det er så fint å være en som kan gå litt i tet og bane vei for ulik størrelse! Hei, mangfold! Hei, skjevhet – jeg hyller deg!

Vi vet jo at pupper kommer i alle slags varianter. Noen har store mens andre har små. Noen henger, noen er faste og spretne… Også brystvortene er forskjellige. Noen har små, noen har store, men pupper er pupper, og pupper er jo i all hovedsak et matfat!

Selv om man kanskje ikke tror det – i hvert fall når man scroller gjennom disse såkalte «perfekte» kroppene på Instagram, så har absolutt ALLE kvinner forskjellig størrelse på puppene, med mindre de er fake! Ingen er helt symmetriske, men det varierer naturligvis hvor stor forskjellen er. Noen merker det nesten ikke, mens andre kan oppleve at ulikheten tilsvarer flere bh-størrelser. I mitt tilfelle er det i hvert fall to – og kanskje til og med tre bh-størrelser i forskjell… Og det er helt normalt! Funfact: Det er som regel dem venstre puppen som er størst, og min – «venstre-sleggå» som Dennis kaller den, er størst. Artig!

Puppene mine har variert veldig i størrelse helt siden tenårene, og er det én ting jeg har skjønt, så er det at puppene lever litt sitt eget liv, og at de både kan gå opp og ned i størrelse- selv langt ut i 20-årene. Dette har jo mye å gjøre med om man går opp eller ned i vekt, og det stemmer jo ganske godt. Jeg fikk store pupper på Paradise da jeg gikk opp i vekt. Alt vi gjorde var jo å spise og drikke alkohol hver eneste dag, og det påvriker jo vekten. Og så dro jeg til Malaysia for å være med på Robinson året etter. Og da var det jo nesten ikke en pupp å se etter 3 uker uten mat.

At det er mye som har endret seg siden 2013, er det ingen tvil om. Men det som aldri har endret seg, er at puppene mine er ulike. Nå er de i en fase hvor forskjellen er større enn noen gang… Det har jo vært jul, vet dere, haha. Og det har vært lite fokus på å spise sunt! Akkurat sånn det skal være i desember, spør du meg.

Puppene mine er FAB! Jeg elsker den lille, og jeg elsker den store. Og det gjør Dennis også! Og bare så det er sagt, så har jeg aldri i litt liv opplevd at en mann har kommentert eller reagert på ulikhetene. Aldri! Det har aldri vært et issue – dette er jo bare sånn jeg er! Take it or leave it.

Det er faktisk bare du som bryr deg om at puppene dine er skjeve – ingen andre tenker over det, men hvis noen mot all formodning bryr seg – hva så? Spiller det noen rolle, sånn helt oppriktig? Det viktigste er at du ikke bryr deg – at du gir litt faen, rett og slett… Og så skal jeg love deg at han eller hun du ender opp med, kommer til å elske puppene dine uansett hvordan de ser ut! Det er et løfte!

Og hvis du synes størrelsesforskjellen er litt irriterende når du f.eks. er iført et plagg som fremhever ulikhetene mer enn nødvendig, er det jo ikke verre enn å bruke en bh med uttagbare innlegg, og at du tar ut innlegget i cupen som tilhører den største puppen. Jeg har også en «kyllingfilét» liggende i skuffen, som kan brukes som ekstra innlegg for å jevne mer ut! Denne fikk jeg faktisk da jeg var med på Trinny og Susannah for noe som føles som 100 år siden, haha, og filéten brukes en sjelden gang hvis jeg vil være mer symmetrisk! Genialt, ikke sant? Og i tillegg så uendelig mye bedre enn å legge seg under kniven, for å justere ditt vidunderlige brystparti med særegenheter. Puppene dine er helt unike – aldri glem det! Elsk dem – de er verdt det ♥

Annonse