Annonse

TIL SALGS!

Happy torsdag, fininger… Og takk for så mye omtanke og kjærleik i går – det gjorde godt ♥ Og så er det litt godt å vite at vi ikke er så skrullete likevel, som ønsker å ha urnen stående fremme på ubestemt tid – det føles nemlig veldig fint å ha Fokus «hjemme igjen» …

Dagene går med til vaskemaraton, rydding i heimen, og jobbing i sjappa, og etter å ha gått gjennom hele cribben samt garderobe, har Dennis og jeg bestemt oss for å arrangere nok et AWESOME garderobesalg på førstkommende søndag – 16. juli that is, og denne gangen selger vi interiør og dekor også – YAY! Vi har altfor mye der hjemme, og selv om det gjør litt vondt i viljen å selge mye av det som nå kommer for salg, vet jeg at det blir litt kjekkere om både klær og stasj får nye eiere, hvor det faktisk blir brukt, hehe.

Klikk HER for å komme til eventet, hvor dere finner litt mer info om hva som kommer til å skje. Det beste av alt er 30 goodiebags til de 30 første kundene som dukker opp, så det er bare til å holde av førstkommende søndag, og begynne å glede seg. Dette blir SÅ bra!

Jeg har en liten time igjen på jobb, og deretter blir det mer rydding og sjauing hjemme. Jeg har fått rydde-ånden over meg, og det må utnyttes før den forsvinner, haha.

Nyt dagen så lenge – sees vi på søndag?

Love love ♥

Annonse