Annonse

TILBAKE PÅ GAMLE TRAKTER

På tirsdag var jeg en tur innom Oslo, og det var så deilig å være tilbake på gamle trakter. Jeg hadde en time hos tatovøren min hvor jeg holder på med den villeste cover up’en, og da vi var ferdige benyttet jeg den lille timen jeg hadde helt for meg selv, til å tusle rundt i mitt gamle nabolag.

Brenneriveien er Oslos mest fargerike og sprudlende gate, og jeg elsker alle fargene, graffitien, gatekunsten, vibbene, og hele området generelt. Her har jeg tilbragt mang en lørdagskveld på et av byens beste dansegulv på «Blå». Og «Ingensteds» – som ligger vis á vis utestedet «Blå» – er det perfekte stedet for mindre eventer og sammenkomster. Lokalet er helt magisk, og vi vurderte faktisk å ha navnefesten til Falk her. Dessverre var det opptatt den dagen, så da valgte vi heller et annet herlig sted i Oslo, men «Ingensteds» er altså et sted å notere seg bak øret. Perfekt for feiring av runde dager, eller lanseringsfester. Jeg hadde bokbadet mitt der da jeg lanserte «#Branok i 2017, og vi kunne ikke valgt et bedre sted!

Dere har sett bilder fra området tidligere, men dette her kan man jo bare ikke få nok av. I hvert fall ikke siden vegger og fargevalg er i stadig endring, og siden nye kunstverk popper opp med jevne mellomrom. Og nå på høsten er det spesielt deilig her, synes jeg. Høsten er generelt ganske så vakker, som gir en helt egen vibe og stemning…

Åh, jeg elsker dette! Og det var så deilig å være tilbake igken… Bare jeg og kameraet mitt ♥ Kameraet på telefonen, riktignok…

I dag skinner solen over vakre Drammen, og i dag skal vi jobbe oss gjennom punkt for punkt på to do-listen vår, og gjøre oss ferdig med alle prosjekter og løse tråder før vi entrer helgen. Ingen følelse er bedre enn å kunne ta helg med god samvittighet, og vite at man kan starte mandagen med helt blanke ark.

Ønsker dere en strålende torsdag, så sees vi igjen veldig snart. Et lite torsdagstips fra meg, er å kjøpe inn en deilig høstbukett som kan glede deg gjennom hele helgen. Det er så fint å ha den i hus allerede torsdag, sånn at fredagens starter på ekstra hyggelig vis. Morgenstund med friske blomster og levende lys er hverdagslykke!

Annonse