Annonse

TILBAKE TIL VIRKELIGHETEN

I hele ti dager har jeg vært på noe vi kan kalle en leirskole for voksne, hvor jeg har kost meg glugg og blitt kjent med nye, flotte folk. Det har vært en ære å få lov til å representere Vestlandet i det det store «Senkveld-slaget: Øst mot Vest» , og nå er kofferten stappfull av gode minner, mens legger og lår er fulle av blåmerker, haha. Akkurat sånn det skal være etter halvannen uke med konkurranseinstinkt og hurramegrundt-stemning. Dere har så sjukt mye å glede dere til, så nå er det bare til å lade opp til premieren den 6. september.

Den siste kvelden samlet vi hele gjengen på bryggen, for en siste skål før den store finalen etterfulgt av hjemreise. Det var så trist å ta farvel med både deltakere og crew, men så er det jo også ganske alright å ta fatt på hverdagen igjen, etter nesten en måned på reisefot. Hjemme ventet visne planter, og en parasoll som har fått hard medfart i stormen som meldte sin ankomst tidligere i sommer. Men guri land så deilig det var å krasjlande på sofaen etter disse intense dagene, med mye fysisk aktivitet. Haha, jeg har jo søren meg ikke gjort så lite som å jogge en gang det siste året, så dere kan jo bare tenke dere hvordan jeg gjorde det i de fysiske øvelsene på land og i vann. Jeg ler meg ihjel av tanken, mens jeg både gruer og gleder meg til å se resultatet på TV2 i høst.

Jeg er så takknemlig for denne muligheten, og så inderlig glad for at Dennis gjorde det mulig for meg å delta. Hadde det ikke vært for at han ble med til Langesund, og fungerte mer eller mindre som alenepappa på dagtid, hadde jo ikke dette gått. For en fantstisk mann han er! Som lar den kaotiske kjerringa få styre med sine prosjekter, mens han tar ansvar for familien!

Vi går i gang med en ny runde TV-innspilling allerede på fredag. Da er det et annet spennende prosjekt som står for tur, og i morgen svipper vi alle tre til Bergen for å være med på TV2s høstlansering. Phew! Skal si det går i ett, så nå kan det tenkes vi trenger ferie etter ferien for å lade litt ekstra, haha. I kveld ser dere oss på «God Sommer Norge» klokken 20.00, btw. Så tune inn på TV2 om dere er giret på å høre litt om hvordan vi har det om dagen!

Ellers håper jeg dere har det helt fantastisk, og at sommeren så langt har behandlet dere bra! Husk at august er en sommermåned, så det er ikke vits i å ønske høsten velkommen riktig enda, haha!

Annonse