Annonse

TIME ETTER TIME…

//Lokal tid: 20.49

Leppestiften er på plass, antrekket er i boks, og vi skal snart ut på en real date her i San Francisco. Vi har kommet oss til endestasjonen, og skal kose oss glugg ihjel de siste tre dagene, men før vi løper ut av døren for å rekke en middagsreservasjon, må jeg vise dere noe vakkert.

Når man sitter i bilen time etter time, er det slike praktfulle perler som dette her, som virkelig gjør kjøreturen verdt det. Noen strekninger er gørrkjedelig, men Highway 1 slår faktisk tar faktisk pusten fra deg. Det er så ubeskrivelig vakkert langs Californias stillehavskyst! Man må bare oppleve det selv, for disse bildene gir ikke i nærheten av et rettferdig inntrykk…. Det sier jo litt, ikke sant?

På turen oppover, tok vi en liten time out på Pfeiffer Beach. Denne stranden er så himla vakker, og hadde det ikke vært for den kraftige vinden, hadde vi definitivt blitt liggende i noen timer. Herregud så vidunderlig!

IMG_0552

IMG2323

IMG_0546

IMG2312

IMG_0537

IMG_0566

IMG_0554

IMG2324

IMG_0540

IMG_0553

IMG_0565

IMG_0564

Se på gliset vårt da – vår kjære camper van som vi ikke er klar for å ta farvel med! Eller kanskje vi er det? Damn så mange timer vi har tilbragt i den der, haha!

Alright, nå må vi løpe… Nyt søndagen, skjønne venner – husk; la søndag være søndag, og ligg strak ut med god samvittighet ♥

LOVE YA!

//Tre av bildene er hentet fra Tumblr

Annonse