TIME FOR SOME CHANGES

Det er freeedaaaaaag ♥

HURRA!

I dag er jeg faktisk bittelitt hungover, rett og slett fordi chicksa og jeg tok en spontan tur på bar i går. Den ene ølen ble fort til en flaske med bobler, og da jeg slurpet i meg en knall grønn chili-drink til 130 spenn i natt, var det på tide å gå hjem. Vel… Innom Subway først, selvfølgelig! Åh.. De kveldene der, altså. Jeg elsker sånne kvelder hvor man møter vennegjengen til gode samtaler og mye latter over noen glass fylt til randen av glede. 

Jeg kom meg opp i morges, fikk tatt en lang og frisk dusj, og har nå kommet meg til Hendrix Hair for en total forandring. Jeg ble jo så giret i går etter hair talken, og heldigvis fikk jeg time allerede i dag, sånn at jeg blir litt ekstra fin i helgen. Vi er i full gang med en deilig ombré, og jeg har troen på at dette kommer til å gjøre hverdagen litt mer spennende. Heheheh!

Måtte dere få en helt fantastisk start på fredagen, skjønninger! Gleder meg til å vise dere resultatet litt senere i dag. 

Noen som har noen spennende planer for kvelden, forresten? 

SMASK ♥