GÅRSDAGEN I BILDER

Hurra for denne røde dagen – mai måned behandler oss virkelig bra! Da jeg hadde «normal» jobb på kontor med faste arbeidstider, husker jeg hvor innmari godt jeg likte denne måneden. Selv om jeg elsket jobben min, var det noe magisk over alle fridagene – spesielt siden noen av mine beste venninner jobbet på samme plass! Vi tok gjerne fri en ekstra dag, om helligdagen havnet på en torsdag, og da var det bare til å reise til fjells, eller å bare lade opp til flere dager med fest og moro. Livet som tjueåring, ass… Det var liksom et litt annet tempo enn nå, haha.

Jeg vet at mange av dere setter pris på å få et større innblikk i hverdagen min, og at disse time-for-time-innleggene faller i god smak. Når dagen tilbringes på hjemmekontoret, er det verken spennende eller nødvendig å dele slike innlegg, men når timeplanen inneholder litt flere spennende punkter, synes jeg det er kjekt å ta dere med.

Dette var gårsdagen, time for time… Sånn cirka, hehe.

Klokken 06.10: Alarmen ringer, jeg slumrer i 10 minutter. Alarmen ringer enda en gang, og jeg slumrer i ytterligere 10 minutter. Slumring er helt idiotisk, og gir deg overhodet ingen god start på dagen. De ekstra minuttene man får sove videre, gjør bare vondt verre. Jeg kommer meg omsider opp, like før klokken bikker halv syv. Jeg hopper i dusjen, og fyrer i gang kaffemaskinen.

Klokken 08.20: Jeg har akkurat blitt sminket, og sitter nå klar i såffan hos God Morgen Norge sammen med denne herlige gjengen. Vi skal snakke litt om Pærra – om hvorfor det er både elsket og hatet, og hvordan det kan ha seg at programmet blir like poppis år etter år.

Klokken 08.50: Jeg er ferdig hos GMN, og ser at jeg har i underkant av to timer til rådighet før neste avtale. Aker Brygge er så fin når solen skinner – hadde temperaturen vært litt høyere, hadde jeg satt meg ute i solen for å nyte stillheten.

Klokken 09.15: Jeg setter meg på Espresso House for å få ut dagens første blogginnlegg. Rutinert som jeg tydeligvis er i dag, er macen med i sekken, slik at jeg kan jobbe og blogge innimellom slaga. Det blir en liten mango og banan-smoothie i farten, før jeg tusler videre.

Klokken 10.15: Jeg sitter på trikken på vei opp til Youngstorget, og koser meg med en god låt på øret, mens blikket vendes mot vinduet. Å ta trikk er noe av det koseligste jeg vet – jeg elsker å sitte sånn og titte ut av vinduet, mens trikken tar meg til neste stopp.

Klokken 11.00: Min neste avtale er med denne herlige frøkna – Kathinka! Herregud så lenge siden vi har sett hverandre, og det er så innmari godt å klemme på henne igjen. Vi spiser en superdigg lunsj på Café Sør (de har forresten en yummy vegan sandwich med hummus og guacamole – det beste fra to verdener!) mens vi skravler hull i hodene på hverandre. Vi er ikke i nærheten av «ferdig» med praten før jeg må videre til neste avtale, men det blir heldigvis ikke lenge til neste gang!

Klokken 13.15: Jeg er på plass hos NRK mP3 for å leke meg som medprogramleder sammen med sprudlende og herlige Benedicte. Her skal jeg tilbringe de neste 3 timene, for å bidra til å underholde deg der hjemme med litt skravling og masse god musikk.

Klokken 17.30: Etter noen gode timer i radioen suser jeg hjemover for å gå i gang med middagen. Jeg stopper innom «naboen på hjørnet» for å kjøpe med meg litt frukt og grønt, og på menyen i dag står noe så lettvint som stekt ris med grønnsaker. Retten blir ekstra spicy og digg med chilisaus, og jeg tar en liten time out på sofaen etter maten er inntatt.

Klokken 20.30: Det er jo fri i morgen, og i den anledning har min fineste Pay invitert Dennis, Mia og meg inn til litt kveldskos med bobler i glasset og lett tapas. Lille vofsen, Bailey, er selvfølgelig med på moroa, og følger nøye med mens vi trøkker i oss alt det deilige vi får servert. Når klokken nærmer seg midnatt stikker jentene ut på byen, mens Dennis og jeg tusler hjemover. Helt perfekt med tanke på alt jeg skal ordne i løpet av morgendagen.

I dag sov vi lenge – det er jo lov når det tross alt er fri! Frokosten er vi ferdig med, så nå skal jeg manne meg opp til å gå i gang med rydding av kjelleren. Dette kommer til å ta en hel evighet, men herregud så deilig det skal bli å få orden her nede også. Jeg og mine ryddeprosjekter, haha, jeg blir jo aldri ferdig!

Hvordan var gårsdagen, fininger?