TIME FOR TIME

Mandag… Nei vent litt, tirsdag er det! Men i går var det mandag, og da dokumenterte jeg alt jeg drev på med gjennom hele dagen – sånn siden jeg vet at slike innlegg settes stor pris på.

Her har vi altså mandagen, fininger – time for time.

KLOKKEN 07.15

Jeg begynner å bli rimelig rasende på alarmen som i går ble stilt på både klokken 06.30, 06.35, 06.40, 06.50, 07.00, OG 07.05. De få ekstra minuttene man får på puten mellom en ny runde irriterende alarm, gjør verken meg eller humøret noen tjeneste. Jeg HATER at jeg er en sånn person som slumrer, og jeg HATER at jeg aldri klarer å sprette opp av sengen når den første alarmen går av. Jeg kommer meg omsider opp av, og orker av en eller annen merkelig grunn å mekke guacamole som pålegg på frokostrundstykkene. Jeg er rar!

IMG_0404

KLOKKEN 09.00

Jeg har vært på tur med Fokus, gått gjennom litt mails, sovnet OG våknet igjen i stolen på kjøkkenet, og er omsider klar for å gå i gang med en YouTube-Challenge. Dennis kommer valsende inn i døren, og vi rigger oss til foran kamera. «No Thumbs Challenge» står på planen, og vi går i gang med dagens utfordring.

IMG_0367

IMG_0370

KLOKKEN 14.30

Vi er omsider ferdig å både filme, redigere og legge ut snutten på kanalen vår, og setter nå kursen mot Sagene. Jeg kjørte til Ida da jeg skulle på vors i helgen, og lot bilen stå – dette angrer jeg på i dag, da det tar unødvendig lang tid å komme seg frem til lokasjonen. Dennis setter seg inn i bilen når vi finner den, og jeg knipser et bilde av nørden jeg er sammen med.

IMG_0375

KLOKKEN 15.00

Vi er rundt på diverse ærender, og et av dem er en tur på Plantasjen, noe Dennis selvsagt ikke har blitt informert om. Når han faktisk innser hvor vi er på vei, blir han rasende. Dennis HATER Plantasjen like mye som IKEA, men denne gangen slipper han ikke unna. Han skal nemlig hjelpe meg å bære noen grønne vinterbusker, og det med et smil om munnen, HE HE. Jeg løper rundt som en gal for å prøve å få med meg litt andre ting uten at Dennis merker det, men det blir ikke mer enn et par arbeidshansker før mannen jager meg ut i bilen.

IMG_0377

IMG_0381

KLOKKEN 16.00

Vi har kommet oss til Meny på Ringnes Park – den beste dagligvarebutikken i hele verden. Her har de Norges største og kanskje eneste vegetar/vegan-ferskvare/varmmat-disk (om jeg kan forklare det slik), og i tillegg et himmelsk utvalg av veganske alternativer. Valget faller på noe så lite kreativt som taco, og samler ihop det som trengs, før vi suser hjemover.

IMG_0385

IMG_0386

KLOKKEN 16.30

På vei hjemover, tar vi en kjapp tur innom sjappa for å fylle på litt flere av disse superskjønne Coffee to go-koppene, som jeg akkurat har fått en ny leveranse på. Verdens søteste kopper, spør du meg, og der er det visst flere som er enig ♥

IMG_0412

KLOKKEN 17.00

Vi er tilbake i cribben, og det er på tide å gå i gang med uteplassen som ser helt jævlig ut. Det er allerede blitt mørkt som gjør det vanskelig å se noe som helst, men heldigvis knipset jeg et bilde mens det fortsatt var dagslys. De rosa teppene på bakken var fresh i sommer kombinert med et hav av knæsje blomster, nå ser hele plassen bare ut som et falleferdig narkoreir der beboerne ikke bryr seg om hvordan det ser ut – IKJE BRRRAA! Ikke vet jeg hva som skjedde – vi har vel bare vært for travel til å se hvor ille det har blitt.

IMG_0374

Jeg må jo bare legge til etter-bildene som ble tatt i dag. SE den forskjellen. Det er fortsatt ikke så fresht, men det er det jo sjelden på denne tiden av året. Uteplassen ser større og mer innbydende ut nå som vi har ommøblert og ryddet, men jeg innser jo nå at jeg burde hatt presenning til utemøblene. BAH! Krysser fingrene for at de holder til sommeren…

IMG_0408

IMG_0410

IMG_0411

KLOKKEN 21.00

Etter kosting, raking, luking og kasting på uteplassen, er det omsider tid for middag. Og som nevnt tidligere, er det vegansk taco som står på menyen. Vi går i gang med kutting av grønnsaker og full rulle på kjøkkenet, før vi synker ned i sofaen og gefler innpå med digg mat, kombinert med Supernatural. Yup! Vi er ferdige med Prison Break, og har gått tilbake til Supernatural som jeg la mitt elsk på for to-tre år siden… Memories!

IMG_0391

IMG_0395

Dette var mandag, altså.. En fin en, må jeg si! En skikkelig fin og produktiv mandag. Og nå sitter jeg her på kjøkkenet, stappmett og glad, og skal straks gå i gang med litt mer mailbox-cleen up! Og dere? Nå er det aller siste sjanse til å nominere meg til Vixen Blog Awards under her, sånn hvis dere skulle føle for nettopp det, hehe ♥

Sees snart igjen, I LOVE YOU!

VixenBlogAwards