Annonse

TIME FOR TIME

Superstjerner, god morgen! Har dere en fin start på dagen?

I går hadde jeg dessverre ikke sjans til å stikke innom for å si hei. Jeg hadde en superhektisk dag med en million ting på agendaen, og da jeg omsider var ferdig med alle gjøremål rundt klokken 20 i går kveld, var det sofaen og taco som gjaldt. Jeg dokumenterte alt jeg holdt på med i går for å kunne bjuda på et time-for-time-innlegg, sånn siden jeg vet at disse som regel faller i smak.

Here we go!

KLOKKEN 07.30

Jeg har omsider klart å komme meg opp av sengen, og står og småsover på badet. Jeg både ser ut og føler meg som en zombie, og vet så inderlig godt at jeg bør vaske håret. MEN, det gidder jeg ikke. Jeg tar en rask dusj men lar håret være i strikk, og kliner til med enda en runde tørrshampo.

KLOKKEN 08.30

Jeg har satt meg i bilen, og er på vei til Kløfta. Jeg skal nemlig møte en fantastisk dame jeg har mailet litt med den siste tiden, som arbeider på et omsorgssenter for enslige mindreårige asylsøkere. Vi møtes på en café for å snakke om hva vi kan gjøre for at disse barna skal få det litt lettere, både på hjemmebane og på skolen, og hvordan jeg kan bidra. Vi rører hverandre til tårer begge to når vi utveklser sterke historier, og jeg gleder meg stort til å komme i gang med diverse tiltak.

KLOKKEN 11.00

Jeg har kommet meg ut til mamma og Jon på Snarøya for å levere fra meg bilen, og tar en liten pust i bakken her ute før jeg skal videre i et møte. Det er jo så kjekt at de har kommet tilbake fra Spania, og vi skravler og koser oss før jeg…

KLOKKEN 12.00

…setter meg på bussen. Jeg har gått fra å hate kollektiv transport til å like det relativt godt, så her sitter jeg og titter ut av vinduet på det nitriste vinterværet, mens jeg lengter etter sol og sommer. Tenk at vi egentlig skulle vært på vei til Miami nå!? Ååå, jeg blir jo så trist, men vet jo samtidig at denne ferien ikke hadde blitt særlig avslappende og koselig. Det er altfor mange ting som har dukket opp den siste tiden som MÅ prioriteres, så vi får heller glede oss til Miami på et senere tidspunkt.

KLOKKEN 12.30

Jeg har gått av bussen, og stopper opp utenfor butikkvinduet til en lekebutikk, hvor jeg tar meg selv i å bli helt fascinert av det spennende utvalget. Jeg står og titter inn på lekene i noen minutter før jeg går videre, og tenker at kidsa i dag har et sjukt mye stiligere utvalg av leker enn det vi hadde da jeg var barn.  Enhjørninger, liksom? Jeg må ha en sånn!

KLOKKEN 13.00

Jeg har kommet meg til LETT for et hyggelig lunsjmøte, og her skravles og hygges det mens jeg hiver innpå en digg wrap med hummus, quinoa og andre godsaker.

KLOKKEN 14.20

Jeg har tatt en taxi til NRK Østlandssendingen, og befinner meg nå hos den herlige gjengen i NRK mP3. De har fanget opp det vanvittige engasjementet rundt kroppspress, og dette skal vi nå skravle om i noen gode minutter før jeg hopper videre. Var det noen som fikk med seg innslaget?

KLOKKEN 15.30

Jeg er hjemme i cribben på Løkka, og nå rydder Dennis og jeg for harde livet, før Dagbladet kommer på besøk. Jeg innser at det er en stund siden jeg gikk til innkjøp av noen freshe, friske blomster, og tenker at det er på tide å kaste ut den triste, visne kvasten som står i gangen. Skjerpings!

KLOKKEN 17.00

Dagbladet har også fanget opp min kamp mot det vanvittige kroppspresset, og har allerede vært her i en time for et videointervju. Vi skravler og skravler, og skravler litt til, og holder det gående til halv syv. Jeg er så evig glad for at det blir tatt et skikkelig tak i dette, og at media kommer på banen. Nå skjer det ting, fininger, og det er takket være oss!

KLOKKEN 20.00

Det er tid for middag, og i dag står taco på menyen. Middagen inntas i sofaen mens Supernatural snurrer på TV’n, og vi nyter en rolig og avslappende onsdagskveld. Jeg kjenner at jeg gleder meg max til helg – da skal jeg faktisk ikke gjøre noe som helst, bortsett fra å kose meg i sjappa.

Phew, det var gårsdagen i noen kjappe bilder. Synes dere jeg skal fortsette med slike oppdateringer? Nå MÅ jeg faktisk vaske håret, he he he. Og deretter suser jeg bort i butikken, hvor jeg i dag holder åpent til klokken 18.00. Sees vi?

LOVE YOU ALL ♥

Annonse