Annonse

TIME FOR TIME

En riktig god onsdag, fininger ♥

Dagen i går var både hektisk og spennende, og alle gjøremål ble dokumentert i form av bilder. Dere digger time-for-time-innleggene, så derfor kliner vi til med en ny runde. Her har dere altså gårsdagen, time for time.

KLOKKEN 07.30

Jeg sitter klar ved kjøkkenbordet, og går løs på dagens første blogginnlegg. Solen er på vei opp, og jeg har en følelse av at det kommer til å bli en skikkelig fin dag. Kaffen har kommet i koppen, og jeg hygger med radioen i bakgrunnen.

KLOKKEN 09.30

Plutselig befinner jeg meg på Color Line terminalen sammen med produsenten for Skattejakten, og her står vi for å ta imot seilbåten vår. Dette er en stor dag, og vi venter i spenning i minusgrader på at båten vår skal rulle ut av Color Line. Vi hopper av lykke og begeistring når vi omsider får øye på den, og jeg innser at dette faktisk er virkelig og noe som skal skje om kort tid. Hjelp!

KLOKKEN 13.00

Dennis og jeg har kommet oss til The Thief på Tjuvholmen, hvor vi skal intervjue en herlig musikkduo fra USA. Vi prater i vei og koser oss glugg, og gleder oss til å høre mer fra disse to. Dennis skal på intimkonsert med dem i kveld, men jeg må opp i Nydalen for en innspilling, og går dessverre glipp av denne konserten. Dere kan forresten høre en herlig smakebit på Dennis sin Snapchat (Dennispoppe6).

KLOKKEN 15.00

Jeg er på plass i TV2 sitt studio i Nydalen, for en artig innspilling til et nytt underholdningsprogram på TV2. Norges Beste, heter det, med Øyvind Mund som programleder. Her skal Petter, Stian og jeg være en slags representat fra Paradise Hotel, sånn siden vi har klart oss bra etter deltagelse (HA HA HA). På bakrommet møter vi mange legender som bl.a Vegard Ulvang, Bjørn Dæhlie, Thomas og Harald, Jon Almaas, og Anne-Kat, og jeg må innrømme at jeg ble ganske så startstruck da jeg plutselig stod og håndhilste på Bjørn Dæhlie. Altså, han var min store helt da jeg var liten, haha.

Jeg var hjemme rundt ni, og da ble jeg liggende på sofaen resten av kvelden. Litt av en valentinsdag, eller hva? Haha! Det ble til og med litt livesending på Facebook, så skrik ut om dette frister til gjentagelse, oki?

Nå må jeg løpe – butikken venter på meg, og i dag holder jeg åpent til klokken 17.00 ♥

Nyt dagen, fininger!

Annonse