Annonse

TIME FOR TIME

//Lokal tid: 08.29

God morgen fra oss her i Los Angeles – den siste morgenstunden for denne gang… Det er alltid trist å reise hjem etter en deilig ferie, men så er det jo ganske så digg å komme tilbake i faste rutiner, og ikke minst til riktig tidssone. Jeg blir faktisk litt stresset av å være hele 9 timer bak Norge – som om jeg ikke er stresset nok fra før, liksom… Jeg er jo alltid forsinket med alt, og blir jo i hvert fall forsinket når man legger til 9 timer – phew. Mailen begynner å hope seg opp i takt med oppgaver på hjemmebane, så nå føles det faktisk bare bra å reise hjem.

Jeg har fortsatt en haug av deilige stemningsbilder å vise dere, og i dag tenkte jeg å begynne med litt random fra de siste dagene. La oss rett og slett lage et time-for-time-innlegg, som jeg vet at dere er så begeistret for, hurraaa.

Søndag klokken 14.00: Vi tok rett og slett en natt på et superbillig motell i Barstow, før vi kjørte videre til Los Angeles fra Las Vegas. Turen fra Vegas tar fort 5 timer, så da brukte vi hele dagen i Vegas før vi kjørte videre for en natt i Barstow. Penger spart – penger tjent, og litt flashbacks til Route 66 – deilig. På vei til LA var vi helt nødt til å stoppe innom den ikoniske Peggy Sue’s Diner – ikke for en matbit, men for å ta bilde av den råkule fasaden, haha.

Mandag klokken 11.00: Vi har kommet oss godt til rette på vårt favoritthotell i LA, og har ikke noe annet på planen enn å ligge strak ut ved bassenget. Jeg hater jo egentlig å sole meg – det er rett og slett det kjedeligste jeg vet, men her går det faktisk fint. I bassenget er det saltvann, og menyen består av masse yummy – sånt blir man glad av, vett. Det oppstår både en og to badedraktsituasjoner når jeg skal tisse, og spør på snapchat om man tar av seg hele badedrakten, eller om man bare tar den til side når man skal tisse midt i en tæning-session. Jeg får et hav av snaps tilbake fra dere, og her snakker vi 50/50. Noen tisser naken, andre tar rett og slett drakten til side, haha. Love it!

Mandag klokken 14.10: Vi blir litt fysen på en liten lunsj, og her på hotellet har de verdens beste truffle fries – altså dere aner ikke hvor god disse er, så dette ble et enkelt valg. Friesen går ned på høykant, og det gjør cucumbermojitoen også – NAM! Er det flere som er enige i at det å spise er høydepunktet når man skal sole seg, hah?

Mandag klokken 16.30: Vi har ligget ved bassenget helt til nå, og begynner å få god farge. Les. begynner å bli knallrød! Det er på tide med en iskald dusj, og på veien opp til rommet kommer jeg over disse fargerike, nydelige blomstene jeg bare må ta et bilde av. Jeg tar alltid bilder av blomster når jeg ser dem, og det må se så rart ut for de som ser på. Hva i alle dager, liksom, haha!

Mandag klokken 19.30: I dag kliner vi til med en mexikansk aften på Pink Taco, som viser seg å være mer fantastisk enn forventet. Jeg har jo kun lest gode anmeldelser av stedet, men fasaden har liksom ikke vært så immari innbydende på tross av den digge rosafargen, haha. Vi har kjørt forbi sååå mange ganger uten å ta turen innom, men denne gangen tok vi sjansen… HURRA, sier jeg bare. Her fikk jeg servert tidenes diggeste burrito som jeg aldri kommer til å glemme smaken av…

Klokken 20.30: Vi befinner oss fortsatt på Pink Taco, og sitter nå og slurper i oss Strawberry Daiquiri servert i en ananas, som egentlig inneholder litt for mye tequila. Likevel blir den bare bedre og bedre for hver slurk, som er et godt kjennetegn på at promillen begynner å gjøre sitt inntog, haha.

Tirsdag klokken 10.30: Været er overskyet, og jeg blir litt rastløs mens jeg venter på sol og en ny dag ved bassenget. Mens jeg venter, stikker jeg innom Beverly Shopping Center for å bytte noe greier jeg kjøpte i Las Vegas, som dessverre ikke passet. Jeg tusler rundt og vindusshopper, før jeg suser videre.

Tirsdag klokken 12.00: Solen har fortsatt ikke tittet frem, og nå cruiser jeg bare rundt i Los Angeles i den lille bilen vi har leiet. Jeg kjører og kjører uten GPS, bare for å se mer av byen, og for å se hvor jeg ender opp. Akkurat dette elsker jeg – å kjøre rundt i LA… Jeg føler liksom at jeg bor her, haha, og nå begynner jeg å bli rimelig godt kjent. Jeg stopper opp og tar bilder av noen palmer og en klassisk LA-setting, alt jeg mangler nå er solen…

Tirsdag klokken 13.30: YES! Der forsvant skyene, og det er på tide med en runde to ved bassenget. I dag kjører jeg på med en grønn badedrakt som ikke gir like svette valker som den fargerike jeg tok i bruk på mandag, og koser meg glugg med en drink i hånden – livet! Og jada… Det var selvsagt på tide med en ny runde truffle fries, haha.

Tirsdag klokken 16.00: Keep the Mojitos coming, sier jeg bare… Dennis er enig, og river i en skål! Skåål nåkken – det må da være lov når man tross alt er på ferie, ikke sant? Jeg lover å dele oppskrift på verdens beste mojito når jeg kommer hjem!

Tirsdag klokken 18.00: Skyene kommer tilbake, og mens vi venter på å stikke ut på vår siste date, tar jeg en liten tur i nærområdet for å sjekke ut litt mer. På Sunset Plaza finner jeg Wildfox i et herlig rosa hus, og blir selvsagt nødt til å ta turen innom… Prisnivået er i høyeste laget for min lommebok, og servicen er elendig. Her var det ikke en gang et hei å få da jeg entret butikken, så jeg går fort ut igjen og tilbake til hotellet.

Tirsdag klokken 18.15: Litt mer Sunset Plaza… Det er så hyggelig her, og det bugner av gode steder å nyte en god lunsj eller middag…

Tirsdag klokken 19.30: …og en god middag får man på Obica. En fantastisk italiensk perle her på Sunset, som ble arena for vår siste date night i LA. Dette er definitivt et sted jeg varmt kan anbefale videre. Nydelig mat, fantastisk vin, og ikke minst knallgod service – tommel opp!

Nå skal koffertene pakkes, og før vi setter kursen mot flyplassen, tar vi en siste runde langs Melrose Ave. i tillegg til å stikke innom et museum jeg har hatt på to do-listen i flere måneder. Herregud som jeg gleder meg til å vise dere bilder herfra!

Har dere det fint der hjemme, skjønne venner? Skinner solen?

Løøøøv

Annonse