Annonse

TIME FOR TIME

Hallaisen, fininger ♥

Jeg har stått i sjappa i hele dag, og har kost meg glugg ihjel med både kunder og omgjøring av butikken. Jeg jobbet jo som dekoratør i flere år, og koser meg når jeg flytter rundt på klær og stasj, for å få det til å se litt fresht ut. Dette har vært en fin dag, med andre ord!

Flere av dere setter pris på time for time-innlegg, så i går var kameraet med meg gjennom hele dagen, slik at jeg kunne mekke ihop nettopp en slik bloggpost. Dette var altså gårsdagen…

Klokken 08.00: Jeg sitter og drikker kaffe mens jeg ser på de siste SKAM-klippene som har blitt publisert. Jeg har jo vært altfor dårlig til å følge med, men har likevel klart å forville meg inn i en SKAM-podkast som skal spilles inn om et par timer. Nå gjelder det å holde tungen rett i munnen, og få med seg juicy detaljer.

Klokken 10.45: Jeg er for en gangs skyld presis, og sitter i resepsjonen hos NRK, mens jeg venter på å bli hentet opp til studio. Jeg tar bilde av besøkslappen min, som får meg til å virke skikkelig nørd. Lol!

Klokken 11.00: Jeg er på plass i studio med disse herlige damene, og er klar for å spekulere, drøfte og preike i vei om SKAM. Vi hygger, skravler og koser oss i ca. en time, og skampodden kan du høre HER. Sana, ass… Åh som vi alle føler med henne ♥

Klokken 12.30: Jeg har kommet meg utover til mamsen og Jon. Jeg har nemlig handlet litt klær for henne, og skal nå sjekke om alt passer bra før de reiser på en liten norgesferie. Jeg stopper opp for å ta dette meningsløse bildet, haha – fjonge sko, da!

Klokken 14.00: Jeg har satt meg i bilen, og skal ut for å bytte et par ting. Jeg skal i tillegg gjøre mitt bidrag til #postitgeriljaen, og sitter klar med en haug av post it-lapper, som jeg skal henge opp på speil i prøverom, på offentlige toaletter, og andre steder jeg føler lappene passer bra inn…

Klokken 15.30: …Sånn som i tampong- og bindhyllen i butikken, f.eks. Man føler seg litt ekstra dritt når man har mensen, og da tenkte jeg at denne lappen ville bringe frem smilet til en fremmed, herlig jente.

Klokken 17.00: Jeg har levert fra meg en ny runde klær til mamma som passet perfekt, og sitter nå i bilen på vei hjem. Det er kø forbi operaen, jeg titter ut, og innser hvor grå og trist Oslo faktisk kan være når været er dårlig, haha. Har dere sett noe mer deprimerende enn dette? Noe så nitrist!

Klokken 17.30: , og befinner meg nå på matbutikken for å røske med meg dagens middag. Det blir noe skikkelig enkelt i dag, men åhåj så godt – pasta med pesto… Mmmm! Hot tips: På Coop-butikkene har de sin egen pesto UTEN melk og egg.

Klokken 18.30: Dinner is served! Deilig pasta med pesto, brokkoli, kikerter og asparges. Sunt, godt og proteinrikt. Og selvfølgelig superyummy! Jeg laget heldigvis såpass mye at jeg har rester nok til i dag ♥

Dette trenger du: Ønsket mengde pasta, 1 glass pesto, 1/2 brokkoli som brekkes opp i små buketter, 1 boks kikerter, aspargestopper.

Dette gjør du: Kok opp pasta, og la brokkoli og asparges koke med de siste 3 minuttene. Sil av vannet, bland i pesto og kikerter, rør rundt og server. Nam!

Klokken 19.00: Jeg spiser meg god og mett, mens jeg klipper sammen dagens video. Jeg synes dette tiltaket er SÅ bra, og er så glad for at det finnes folk som gjør noe for å ta knekken på kroppspresset. Jeg krysser fingrene for at denne lille snutten blir godt mottatt, og forsyner meg med en porsjon til.

Klokken 20.30: Jeg får besøk av min kjære Pay, og hennes lille diva. Det er så deilig å ha litt hund i huset igjen, og vi koser oss sammen med gode samtaler og gode klemmer. Jeg er så glad jeg har Pay i livet mitt – makan for en bra dame.

Klokken 21.00: Det er på tide med en Corona… Det er faktisk alltid på tide med en Corona, haha, og vi fortsetter kvelden sammen, med skravling om livet. Gode venner er gull verdt ♥

Nå skal jeg tusle hjemover og deretter ta fatt på alt rotet. I morgen kommer Caroline fra Bergen, så nå har jeg masse motivasjon til å shine chribben, hurra.

Har dere noen kjekke planer for dagen, babes?

Love ya’ll ♥

Annonse