TIME FOR TIME

//Inneholder reklame for boken min

Happy goooood moooorniiiing, skjønne venner! Jeg har drømt så mye om Las Vegas i natt, at jeg var svett da jeg våknet, haha. Det eneste jeg husker er at jeg lot Dennis sitte alene på en restaurant for å vente på meg mens jeg skulle på toalettet – men i stedet for å komme tilbake, ble jeg sittende på en slot machine å trykke som en gal. Han fikk ikke fatt i meg, for telefonen min lå igjen på bordet i restauranten, og til slutt ble jeg så stresset av at jeg hadde latt han vente så lenge at jeg våknet. Jeg tror jeg lot han sitte der alene i nesten en time! Og hadde det skjedd i virkeligheten hadde han blitt så forbanna at han ikke hadde snakket til meg på et par timer, hahahahaha!

Fra drømmer til real life, og en time-for-time-oppdatering… Jeg vet at mange av dere setter pris på slike innlegg, og selv om jeg tror dagene går litt i surr, får dere i hvert fall vært med meg på ulike gjøremål gjennom de siste dagene, yay!

Klokken 06.26: Jeg står og gjesper på badet etter en varm dusj, og har hentet kaffekoppen opp til badet for å våkne litt mens jeg sminker meg. Herregud jeg er så trøtt – det er jeg nå også forøvrig – og dette bildet får meg seriøst til å gjespe på repeat…

Klokken 08.00: En siste finish før vi går på… Jeg er nemlig hos God Morgen Norge for å snakke litt om bokutgivelse og hovedtemaet i boken – kroppspress, og nå sitter jeg spent i sminkestolen mens jeg venter på «showstart»… Jeg er bittelitt stresset siden dette er et tema som engasjerer meg noe så vanvittig, og krysser fingrene for at dette kommer til å gå bra!

Klokken 09.10: Da er det over, og jeg tar et siste bilde av studio før jeg suser videre. Jeg følte det ble en fin sending, selv om jeg så gjerne skulle sagt så mye mer – det er helt sprøtt hvor fort 7 minutter går, og jeg fikk ikke sagt i nærheten av alt jeg hadde på hjertet… Heldigvis kommer flere meninger frem i boken (som dere kan kjøpe HER)!

Klokken 09.30: Jeg befinner meg nå hos DNB, for nå er alt bare kaos. Jeg klarte jo å glemme bankkortet mitt i en minibank i Vilnius, og fikk det deretter sperret. Og da jeg kom hjem for å logge meg inn i nettbanken og bestille nytt kort, klarte jeg jaggu å sperre hele driten, da jeg tydeligvis ikke husket riktig passord. I banken spør jeg først om å ta ut cash siden jeg ikke hadde en krone, men bankene har visst sluttet med kontanter, haha. De hjelper meg heldigvis med oppretting av nytt passord og log in i nettbanken, hvor nytt kort blir bestilt. Kontantene, derimot, de må jeg ta ut på posten etter at jeg har vært hjemme for å hente pass! Phew…

Klokken 10.00: Jeg har tatt turen til en café på Løkka, for å møte en herlig journalist i KK. Hun skal intervjue meg i forbindelse med bokslipp, og vi sitter og skravler i en fin time, mens vi slurper i oss kaffe. Jeg er skikkelig spent på intervjuet, som snart kommer på trykk!

Klokken 11.00: Jeg er hjemme igjen, og finner om sider parkering like ved en park. Her kan man svømme i gule blader, og jeg tenker enda en gang at høsten er skikkelig alright. Det er rett og slett en fryd å tusle rundt på et underlag av fargerike blader!

Klokken 11.30: Jeg er hjemom en liten tur for å jobbe litt. Det er mye mails å ta tak i, og mye som skal spikres før slippfesten på torsdag. Jeg får unna litt jobb før jeg stikker videre til selveste…

Klokken 13.00: …Kong Halvor! The man! Jeg har altså tatt turen bort til Halvor, Rambo og fruen, for å snakke litt om torsdagens arrangement. Halvor skal nemlig stå for bokbadingen, så dette kommer til å bli helt rått. Jeg er så giret – så spent, bittelit nervøs, men alt i alt, veeeldig happy. Jeg gleder meg stort til morgendagen, og håper å se DEG der! Eventet finner du HER!

Klokken 15.30: Jeg er på vei hjemover etter en handlerunde på Rema 1000. Enda en gang har jeg kjøpt inn ingredienser til en skikkelig digg middag, og oppskriften skal jeg selvfølgelig dele med dere senere i dag!

Klokken 18.00: Jeg går i gang på middagen, og kjenner at jeg får vann i munnen av tanken på kremet soppsaus og pasta… NAM! Når middagen er ferdig, inntas den i sofaen mens den aller siste episoden av Westworld snurrer på skjermen, og det er jo så spennende at det nesten gjør vondt. Den serien der er så mindfuck atte hjelp!

Resten av kvelden går med til mer jobb og litt kos, og når klokken bikker ti på kvelden er jeg så trøtt at jeg kryper til køys. Å legge seg såpass tidlig er jo faktisk bare digg, så kanskje dette blir en ny rutine fremover? Time will show!

Nå skal vi hoppe i dusjen, hive på oss dagens outfit, og suse videre på kurs. Sees senere, skjønninger – måtte dere få en vidunderlig onsdag ♥