Annonse

TIME FOR TIME

Happy Friiidayyyy 

Er dere klar for et nytt time-for-time-innlegg? Jeg har fått masse positiv feedback på disse innleggene, så da synes jeg at en repeat er midt i blinken. 

Leggo.. Dette var min torsdag – time for time!

KLOKKEN 07.00

Alarmen ringer, og selvom jeg er fast bestemt på å stå opp tidlig, klarer jeg ikke unngå å slumre. Jeg slumrer helt til klokken kvart over åtte, og får da litt drahjelp av Fokus. Han vil ut, og jeg må få gang på dagens gjøremål. Jeg slipper han ut i hagen, mens jeg fyrer på kaffemaskinen. Når Fokus er ferdig med sitt, får jeg satt meg ned ved spisebordet for å slenge ut dagens første blogginnlegg. 

KLOKKEN 08.45

Jeg lovet Dennis i går å kjøre han på jobb, og selvom jeg egentlig ikke har tid, blir jeg selvsagt nødt til å holde løftet mitt slik at han ikke kommer for sent. Minusgradene har meldt sin ankomst, og jeg går i gang med å skrape is av bilen. Dette gir blandete følelser.. Det er både altfor kaldt og guffent, samtidig som jeg synes at det er litt koselig. Denne isskrapingen gir meg litt julestemning.. 

KLOKKEN 09.50

Jeg har allerede rukket å skifte fra daffeklær til noe bittelitt mer anstendig, og må haste av sted for å rekke en avtale klokken 10.00 hos VGTV. Jeg har ikke vasket håret på så lenge jeg kan huske, så da blir det hodeplagg som vanlig, for å skjule katastrofen på topplokket. Jeg møter Vegard i sminkerommet, og vi ler og sladrer og ler litt til, mens vi drikker kaffe og koser oss! Vegard er forresten verdens morsomste fyr.. Sjekk han ut på Instagram HER!

KLOKKEN 10.30

Vi samles i studio for en ny innspilling av Panelet, og stiller oss opp for å ta et nerdete bilde som minner om et familieportrett fra 90-tallet. Linni Meister tripper etterhvert inn i studio, og vi går i gang med å snakke om festlige, aktuelle ting. Sånn som f.eks japanernes nye TV-program; runkekaraoke!!! Hahahahah, jeg ler meg ihjel. Runkekaraoke, sarru? Dette programmet MÅ vi få til Norge, haha!

KLOKKEN 12.00

Jeg møter Dennis på Asia til en digg lunsj, mens jeg har et TV-team på slep. Vi er selvfølgelig en halvtime forsinket, som gjør at lunsjen må inntas i hui og hast. På tross av dårlig tid, hygger vi max, og får filmet en god scene til noe spennende som avsløres på søndag, hurra!

Sashimien på Asia er forresten magisk! 

KLOKKEN 13.00

Dennis har dratt tilbake på jobb, og vi blir igjen for å filme litt på Aker Brygge, før vi hopper i bilen og suser hjemover til cribben på Løkka. Når crewet takker for seg, blir jeg sittende å jobbe med både kolleksjonen og andre oppgaver som jeg burde fått gang på for lengst, og jeg prøver å holde stø kurs i noen gode timer. Mens jeg jobber får jeg et lite deilig avbrekk, når min kjære Morten kommer innom på en liten snarvisitt. Jeg har ikke sett han på lenge, så det var nydelig å klemme litt og utveksle gode samtaler over en kopp kaffe. 

KLOKKEN 17.00

Jeg sier meg fornøyd med innsatsen så langt, og hopper i bilen for å handle mat til Fokus. Jeg har selvsagt byttet ut den skinny jeggingsen med den slappe joggisen, og hygger med en kaffe to-go, mens jeg suser oppover til Hundehjørnet. Etter litt shopping, kjører jeg ned til Aker Brygge for å hente Dennis, og når vi kommer hjem, fortsetter jeg med litt mailbox cleenup, før vi går i gang med å lage middag i seksdraget. På menyen står spagetti og kjøttsaus, sånn siden det er sååå enkelt. Og SÅ godt!!

KLOKKEN 19.30

Vi er stappmette etter en digg middag, og jeg har satt meg ned for å gå i gang på dagens andre blogginnlegg. Jeg skriver til det ryker av tastaturet, og når jeg trykker på publiser litt over åtte, er det tid for en liten tur med Fokus. Vi er tilbake like før halv ni, og da er vi alle sammen så trøtt at vi rett og slett hopper til køys. Vi blir liggende å skravle litt før Dennis ser på sine faste ting på YouTube, og jeg går løs på nye brett på Soda Crush. Jeg spiller til jeg sover like før elleve, og stiller vekkerklokken enda en gang på 07.00, med et håp om at jeg skal klare å komme meg tidlig opp i morgen. 

Nå sitter jeg som vanlig på en stol med dagens jobb foran meg, og venter på min kjære bror som skal hjelpe meg litt med det administrative i StyleConnection AS. Jeg har ikke sjans til å klare alt alene, og nå får jeg omsider knallgod hjelp av en med masse skills og erfaring. HURRA!

NYT dagen, fininger. Jeg er så glad i dere 

Annonse