TIME TO PACK

Hei igjen, skjønninger!

Håper alle har en fin søndag tatt omstendighetene i betraktning. Jeg kjenner ihvertfall at jeg ikke er like smilende og blid som vanlig, noe som naturligvis ikke er så rart da denne dagen bringer tilbake tankene man satt med for nøyaktig ett år siden. Som jeg skrev i det forrige innlegget, var jeg i Spania da tragedien inntraff, og i morgen drar jeg tilbake til samme destinasjon. Det er både rart og fint på samme tid, og jeg kjenner at det skal bli herlig med en uke med sol, varme, familie og venner. I tillegg drar jeg jo ikke nedover alene, og dere vet vel alle hvem jeg skal på ferie med. Hehe. 

Nå er jeg i full gang med pakking, vasking av både klær og leilighet, og gleder meg til å reise av sted i morgen tidlig. Etterpå blir det avslapping med film og take away og opplading til ferie. Herlig!

Ha en fin søndagskveld, så skrives vi igjen litt senere…

 

 

Varme klemmer ♥