Annonse

TIME TO WORK OUT

Dere vet vel alle at jeg ikke er den som er mest begeistret for trening, og jeg er en av dem som mener at man skal spise det man har lyst på og bevege seg når man føler for det. En slik holdning resulterer som regel i noe som er så langt fra markerte muskler som overhode mulig, og gjerne litt slapp stemning her og der. Hehe! Nå er ferien og den slappe livstilen over, og jeg tenkte jeg kanskje skulle gå fra støttemedlem til et faktisk medlem på SATS, og for at jeg i det hele tatt skal finne motivasjonen, blir jeg nok nødt til å kjøpe litt nytt treningstøy. Her er noen favoritter som jeg skal klikke hjem i nærmeste fremtid.

1. Sko herfra, 2. T-shirt herfra, 3. T-shirt herfra 4. Tights herfra 5. Topp herfra og 6. Sko herfra

 

Nå blir det sen lunch på oss. Kose dere, fininger ♥

Annonse