Annonse

TIMES SQUARE

Ojsann..

Jeg våknet for ikke lenge siden, jeg. Og har mer eller mindre sovet siden jeg kom hjem i går formiddag. Jeg var helt gåen etter halvannen time søvn på flyet, som var den eneste søvnen jeg fikk fra fradag til lørdag. Derfor har jeg vært litt fraværende, men nå er jeg uthvilt og bloggeklar til tusen, hurraaaa!

Det er fortsatt mange herlige bilder fra NY som enda ikke har sett dagens lys, så i dag starter vi søndagen med noen snaps fra Times Square. 

Det er og blir en evig klisjé med bilder fra Times Square, men det er liksom noe med denne plassen man bare MÅ oppleve litt av når man er i New York. Heldigvis litt mindre hektisk på vinterstid enn sommertid, for når det virkelig koker på Times Sqare, da koker det, og da er nok dette den verste plassen å befinne seg på typ EVER.

Fargene og lyset tiltrekker meg, men bare for en bitteliten periode.. Sånn at jeg får knipset noen kjappe bilder, og deretter er det bare til å komme seg vekk. Jeg anbefaler ingen å bo her uansett hva.. En mer stressende plass skal du lete lenge etter, og spisestedene i området er ingenting å skryte av. Du vil ikke spise lunsjen din på Hooters, liksom.. Haha!

Leggings fra Adidas HER // Paradise Sweat fra StyleConnection HER // Bomber Jacket fra TopShop // Sneakers fra Nike HER // Backpack og skjerf fra Monki 

Nå blir det superlate frokost her i cribben, og denne late morgenstunden med mannen nytes til det fulle. Det er alltid kjekt å være på tur, men også veldig godt å komme hjem igjen. I hvert fall når man har en sånn kjekkas som venter på deg ♥

Love you all! Skravles om litt ♥

SMASK

Annonse