Annonse

TIN CAN CHALLENGE

Hola, lovebugs ♥

Vi har lovet å gi mer gass på YouTube, og i går kunne vi meddele at vi kommer til å publisere videoer tre ganger i uken. Tirsdag, torsdag og søndag er dagene vi har bestemt oss for å bjuda på – enten i form av humor, vlog, stemningsvideoer eller litt mer seriøse snakkiser. Uansett hva vi deler på kanalen, lover vi i hvert fall å dele tre ganger i uken, og vi håper dere er like begeistret som oss. YouTube er jo så gøy! Sjukt tidkrevende, men herregud så gøy. Eller… Noen ganger er det ikke like moro, haha… Sånn som f.eks. i dag! Alt vi gjør for dere, altså!

I dagens video kliner vi til med en ny challenge, og denne gangen blir det en repeat av den populære Tin Can Challenge. Denne har vi gjort en gang tidligere, men når innholdet i hermetikkboksene er spansk, blir det liksom litt ekstra action. Dette her var helt forj*vlig, haha! Fysj og fy…

Nå skal vi ned og få i oss en mugge med frisk og kald sangria. Det fortjener vi etter dagens innspilling, hah! Har dere det fint der hjemme, skjønninger?

Suss og klem fra oss ♥

Annonse