TIPS – INZPIRE.ME

Hei igjen, alle dere fine lesere. 

Jeg tenkte det var på tide å tipse dere om en helt genial nettside.

Som en ivrig nettshopper, har det nå blitt lansert en nettside som passer perfekt for alle oss som er i shoppingmodus, men som synes det til tider kan være vanskelig å finne de ultimate produktene. 

Inzpire.me er en side som holder styr på hvilke styles og produker som er mest likt på måneds- og ukesbasis, og som gir deg en samlet oversikt over nettopp disse produktene. Her kan man velge alle slags kategorier fra mange ulike brands, til alle slags prisnivåer, og i tillegg kan man selv lage sin egen inzpire.me-profil gjennom Facebook, trykke på «liker» på dine favoritt-styles, og rett og slett inspirere andre med dine favoritter, som vil lagres på din profil. Her kan man også følge og få idéer av hverandre, noe jeg synes er helt topp, og på Inzpire.me sin Facebookside finner dere hver dag gode tips, som dere kan like HER

Alle produktene på inzpire.me, har en snarvei til nettbutikken hvor produktet selges, og det er dette som er gulroten i det hele. Personlig synes jeg nettsiden er helt super, og har allerede funnet mange produkter jeg aldri hadde fått kloa i, hadde det ikke vært for denne geniale oversikten. 

Ta gjerne en nærmere titt på denne videoen, for enda mer informasjon. Smart eller? Smart!

Ønsker dere alle en strålende søndagskveld. Nå skal jeg legge bort mac’en, og prøve å være litt sosial. Hehe

Masse kjærlighet fra meg ♥