TIPS TIL LUNSJ: QUINOASALAT!

Hei igjen, engler ♥

Lunsjen jeg laget i går var så ufattelig god – så næringsrik, sunn og ikke minst enkel å lage. Jeg må bare dele oppskriften med dere, for dette her er noe av det beste jeg har smakt – mums! Denne digge lunsjen lager du på ca. 15 minutter, og du kommer til å være god og mett helt til middag…

QUINOASALAT MED STEKT SOPP, LINSER OG BROKKOLI 

DETTE TRENGER DU (2 personer)

1,5 dl quinoa • Baby leaf salatmix • Cherrytomater • 1 boks røde linser • 6 middels store champignon • 1/2 brokkoli • 4 fedd hvitløk • Salt • Pepper

DETTE GJØR DU:

1. Kok quinoa etter anvisning på pakken.

2. Brekk av små brokkolibuketter. Finhakk hvitløk og fres den sammen med brokkolien i litt olje i en panne. Skjær soppen i tynne skiver, og bland inn med brokkolien. Krydre med salt og pepper.

3. Hakk opp cherrytomatene i små båter.

4. Skyll linsene. Når quinoaen er ferdig kokt lar du den kjøle seg ned i noen minutter.

5. Bland alle elementene sammen i en skål og server.

Voilá ♥

Jeg skal snart gjøre meg klar for girls night out og konsert med Kurt Nilsen. I år som i fjor står altså julekonsert på menyen, og jeg gleder meg sååå til å få enda mer julestemning. Måtte dere få en fantastisk onsdagskveld, fininger ♥

Suss og klem