Annonse

TIRSDAGSFJAS

Dere rocker! Dere er så sjukt bra, og det håper jeg dere vet!

Det siste døgnet har vært ganske så hektisk – spesielt etter innslaget på NRK i går. Det er tydelig at det hjelper å kjempe, for nå ser det ut til at ett av våre største samfunnsproblemer faktisk blir tatt på alvor. Kampen mot kroppspresset er en tøff men viktig kamp – og det er mye spennende i loopen nå, som vil få stor betydning. Jeg ser virkelig frem til fortsettelsen!

Jeg må innrømme at jeg sov helt til klokken halv to i dag. Helt krise! MEN, jeg hadde mye søvn å ta igjen, og nå er jeg back on track. I dag satte vi oss ned foran kamera for å skravle litt med dere, og jeg håper dagens lille snutt faller i smak. Litt fjas på en tirsdag er aldri feil.

Jeg har akkurat vært på en liten visitt hos Stine og mitt kjære fadderbarn. Nå var det altfor lenge siden sist vi så hverandre, og det var så godt å tilbringe litt tid med både liten og stor. I kveld skal jeg møte resten av jentene, men Dennis skal ta igjen litt tapt kvalitetstid med en av gutta. Det er jo dette som er så herlig med å være tilbake fra ferie – å se vennegjengen igjen!

Nyt kvelden, så skravles vi mer i morgen ♥

Annonse