TITTEI

Goood morning, superstjerner ♥

Dere er jo rett og slett bare helt forbanna RÅ, og jeg elsker responsen på forrige innlegg. Godt å høre at dere er like klar for litt galskap som oss, og at dere er enige i at vi trenger å gjøre bloggnorge litt mer juicy! HEHE. 

Jeg er våken, og har vært våken siden klokken fem. Can you believe it?? Jeg har dessverre ikke kommet meg tilbake i faste rutiner etter USA, og i går sovnet jeg klokken ni. NI for pokker. Man skal faktisk ikke legge seg klokken NI, men jeg var så altfor trøtt og klar for sengen etter den superkleine tilstelningen jeg deltok på i går. 

Flott arrangement, for ALL del, men sånn påtatt mingling med folk som later som de er interessert i å høre mer om det du driver med, er bare sååå ikke min greie, og jeg blir rett og slett FLAU når enkelte løøøper bort til presseveggen for å ta selfies med logoer i bakgrunnen, legge dem ut på insta og bare, «Wæææææ, sjekk uuuut hvor jeg er da! Iiiiiiiiik». Nei fysj. Gå å ta dere en bolle!Heldigvis møtte jeg Kjetil som jeg digger mer enn noe annet, og så møtte jeg jaggu et fyrverkeri av et kvinnfolk som hatet å være der like mye som meg. Så vi bondet over et glass, skravlet, lo og utvekslet kontaktinformasjon, og deretter MÅTTE jeg bare gå.

Så jeg gikk hjemover mot løkka, småbrisen etter to glass vin (jada, er visst ikke mer som skal til), trodde klokken var langt på natt siden jeg var så trøtt, og forstod derfor ikke hvorfor alle butikkene var åpen. Så da fikk jeg til og med svingt innom ICA, kjøpt «nattmat» aka Fjordland sine RASPEBALLER og i tillegg hentet en pakke fra Junkyard som jeg har ventet på, før jeg svingte inn i bakgården, gikk inn i huset, og fyrte opp et godt gammaldags vannbad til plastikpakkene fra Fjordland. Jeg ble god og mett, enda mer trøtt, og sovnet da altså klokken ni. 

Nå er jeg lys våken og fit for fight, jeg setter meg straks i bilen, for GJETT hvor jeg er på vei?? Til Lillehammer hvor det er tid for enda mer blekk, og SOM jeg gleder meg. 

Peace & Love og alt det der, og så snakkes vi senere, fininger!

Image and video hosting by TinyPic