Annonse

TO ME FROM ME

Hehe, jeg vet ikke hvordan det er med dere, men hver jul kjøper jeg minimun én gave til meg selv.

En gave til meg fra meg, som pakkes pent inn og legges under treet smmen med resten av pakkene, gjerne med en til/fra lapp med teksten, «Til Kristin fra julenissen som mener du fortjener en liten ekstragave som du absolutt ikke vet hva er. Du har nemlig IKKE kjøpt den selv!» Hehe, grunnen til dette er ikke fordi jeg skal få flere gaver, men fordi jeg aldri klarer å styre meg når jeg kjøper julegaver til andre. Da blir jeg alltid så fristet til å shoppe noe til meg selv, og for å liksom få det til å bli ok når det egentlig ikke er det, sier jeg at det er viktig å unne seg noe fint en gang i blant, og at dette er en gave som ikke skal brukes før julaften.

Når den pakkes inn og gjemmes bort for en liten periode er det liksom litt mer innafor uansett hvor sært det kan virke, og smellen jeg gikk på denne gangen var en klokke fra Casio da jeg letet etter julegavetips til dere. Hahaha, det er jo livsfarlig å lete frem tips og inspirasjon, for det får min egen lommebok til å gå varm. Denne gangen fant jeg riktignok noe jeg selv har letet lenge etter, så da slo jeg like så greit til. Det er ok, sant?

Her er den altså, julegaven til meg selv som enda ikke er pakket inn fordi jeg måtte vise den til dere, og som skal ligge under treet på selveste julaften.  

Klokke fra Casio

Jeg har kommet litt lenger på to do-listen enn i sted, men har likevel mange punkter igjen. Om ikke så lenge stryker jeg ut et av de viktigste som blir å møte Stine og overrekke julegave, og da skal jeg senke skuldrene for en bitteliten periode, klemme, skravle, ta en øl, og ønske min fine venninne en god jul før jeg fortsetter. Ryddeånden har heldigvis kommet over meg, så nå gleder jeg meg faktisk til å shine cribben som også må gjøres før avreise på fredag. 

Neglelakken som dere ser litt av her får dere forresten mer av senere, for den er råere enn råest, selvølgelig fra OPI, og snart tilgjengelig i nettbutikken. De perfekte nyttårsneglene får dere med andre ord fra StyleConnection og OPI, og det er jo noe å rope hurra for! 

Nyt ettermiddagen, vakre venner. Noen andre som stresser like mye som meg? Please si ja! Heheh.. 

SMASK

 

    

 

Annonse