Annonse

TO MY FUTURE SELF!

Da jeg var 16 år, hadde jeg min fremtidsplan klinkende klar i hodet mitt – jeg skulle gifte meg i en alder av 23 år, og få første barn som 24- åring. Jeg skulle ha to barn med to års mellomrom.. En gutt og en jente. Det var planen.. Helt idiotisk, egentlig, for slike ting som dette kan man faktisk ikke planlegge. Men er det ikke rart hvordan det man ofte ser for seg, aldri blir en realitet? 

Jeg kom over et random blogginnlegg til en ung jente, hvor det stod; «Om 10 år er jeg 26, OMG det er ikke til å tro. 26 år? Såå gammel??«.

Tjueseks år.. Om TI år. Akkurat da kjente jeg virkelig på følelsen av å være voksen.. Eldre! Hjelpes så annerledes livet skulle vise seg å bli, enn det jeg trodde som 16- åring. Annerledes, men bedre! Mye bedre..

Da jeg var i LA i september kom jeg over en fiffig liten bok på Urban Outfitters.. «Letters to my future self – Write now. Read later. Treasure Forever«. 

Nå vil nok ikke livet ti år frem i tid bli så veldig mye annerledes enn hva jeg i dag ser for meg.. Det skjer liksom så mye mer fra du er seksten til snart tretti, enn fra du er tretti til noen og førti, men man kan jo aldri vite, og det er uvissheten som gjør det så innmari spennende. Spennende og kanskje skummelt.. Men i dag snakker vi ikke om hva som muligens kan gå galt, og hva som kan være skremmende – i dag tar vi for oss det positive, og lar optimismen råde.

Slike ting som dette elsker jeg.. Jeg elsker å ikke vite, men samtidig sette opp noen mål og ønsker for fremtiden. Ta denne deilige bucket-listen, f.eks… Denne listen er jeg stor fan av.. Jeg satt og leste gjennom punktene jeg skrev tidligere i år, og et av punktene er allerede strøket ut – nemlig punktet som innebærer kjøp av egen leilighet. Lite visste jeg da denne listen ble skrevet, at drømmeleiligheten skulle dukke opp noen måneder senere.. 

Er det ikke herlig? Dette med fremtiden, uvissheten og alle tilfeldighetene?  

De ulike brevene i den lille boken, har forskjellige overskrifter, som disse her:

♥ These are my roots… ♥ Where I want to go… ♥ All the things I’d like to try someday… ♥ This is what I live for…
♥ It was an extraordinary day… ♥ I promise to myself… ♥ A pep talk for the future me.. ♥ This is a letter about my love… 
♥ I never want to forget this…

To me, older and wiser. From the me I used to be!

Jeg skal bruke det siste av tyveårene til å skrive disse brevene til meg selv. Jeg skal bruke god tid på dem, og gjemme dem på en lur plass. Og så skal jeg sette meg godt til rette og lese hva jeg skrev til meg selv for noen år siden.. Mange år siden! Kanskje jeg er på et sted i livet hvor jeg trenger en pep talk fra en yngre versjon av meg selv? Hvem vet.. Det er umulig å si.. I like it!

Hvordan er det med dere? 

Har du noen gang sett for deg noe helt annet, enn hva som faktisk endte opp med å bli en realitet? Og hvilket råd ville du gitt til en eldre versjon av deg selv? 

Kjærleik i massevis fra meg ♥

Annonse