Annonse

TO PÅ TOPP MED KRISTIN & DENNIS – DEL 2

Ny uke, ny mandag, og ny spalte! Vi fortsetter den morsomme «To på topp» (takk til P3Christine for inspo), og kliner til med noen nye punkter før vi går skikkelig i gang med ukens første dag. Det virket som om flere av dere synes dette var et kult tilskudd til bloggen, og en fin måte å bli bedre kjent med oss på – yay!

Topp to ting i havet?

Dennis: Sjøhest og skilpadder, der er jo så søte, haha!

Kristin: Dennis og alle de herlige svarene, ass… Hmm, jeg får vel si kritthvit sand som føles silkemyk under beina, og vakre koraller.

Topp to ting å gjøre i Las Vegas? 

Dennis: Hehe, der må jeg si gambling – roulette er min favoritt. Og så må det bli Rock of Ages. Det showet er helt rått for en rockeelsker som meg.

Kristin: Få ting slår et helsikens Pool Party på TAO Beach, og så må jeg si at jeg elsker slot machines, haha.

Topp to frukter?

Dennis: Kiwi og grønne epler!

Kristin: Jeg elsker jo alt av frukt og synes det er vanskelig å bare velge to, men det må bli norske plommer og noen crispy, digge pærer.

Topp to personer du vil ha baby med? 

Dennis: Hvem må jeg få baby med for å få en Kong Poppe? Dronning Sonja? Hahahahaha! Og så må jeg jo selvfølgelig si Kristin, men vi vil jo ikke ha barn, så da er jo det «problemet» løst, haha…

Kristin: Som Dennis sier, er ikke barn noe som står på vår ønskeliste, men om jeg må svare så må det bli Dennis, og Batman, haha!

Topp to ting du har lyst til å lære deg?

Dennis: Jeg har skikkelig lyst til å lære å spille gitar. Og så har jeg lyst til å lære meg å male… Men det er vel kanskje en gave man er født med? Enten kan du det, eller så kan du det ikke?

Kristin: Det hadde vært fantastisk å lære seg å danse. Jeg danser som en dust, og har skikkelig lyst til å kunne danse sånn skikkelig bra, haha. Og så vil jeg lære meg fransk og arabisk. Jeg kan bittelitt arabisk allerede, men trenger mange flere kurs for å kunne forstå og gjøre meg forstått.

Topp to ting du må huske hele tiden?

Dennis: Jeg glemmer alt hele tiden, så det er jo litt vanskelig, haha! Men jeg må huske å høre etter når Kristin snakker til meg… Og så må jeg huske å gå ut med søppelet – Kristin klikker på meg hvis ikke!

Kristin: Jeg må huske å beregne tiden litt bedre. Jeg er alltid sent ute, og det er fordi jeg tydeligvis ikke kan klokken. Jeg må også huske å ikke sjekke sosiale medier like før leggetid – da blir jeg jo så irritert på alt det tåpelige jeg kommer over, haha.

Topp to steder å få seg en tatovering? 

Dennis: Baksiden av leggene – det er definitivt det råeste stedet å tatovere seg. Og så vurderer jeg en chest piece i nærmeste fremtid!

Kristin: Ettersom jeg har en hel sleeve, må det jo ett av stedene være armen. Jeg synes også det er råfint med tattis på ryggen.


Nå skal vi spise frokost, og deretter skal vi gå til innkjøp av maling og stoff. Nå går vi omsider i gang med en forandring på soverommet, og jeg gleder meg ihjel til å se det ferdige resultatet – satser på at det blir like fint som jeg ser for meg ♥

Har dere noen spennende planer i dag, fininger?

Suss og klem

Annonse