Annonse

TO TEITE TING JEG GJØR… OFTE!

Hei og happy onsdag!

Midt i uken og greier, og bare én dag til det smeller på Vixen Blog Awards! Herregud jeg er så spent. Blir det noen priser på meg i år mon tro? Det er da lov å håpe, hø hø!

Jeg sitter i sjappa og blogger for harde livet. Nå skriver jeg så fort at det ryker fra tastaturet, men jeg fikk plutselig så lyst til å dele noe skikkelig idiotisk med dere, nemlig to teite ting jeg gjør relativt ofte. Det er faktisk på grensen til flaut, men bare på grensen – det skal jo ganske så mye til for at jeg blir pinlig berørt, hah!

Alright, here we go…

IMG_0069-2

1. TESTER PÅ FACEBOOK: 

Jadda, jeg er en av de idiotene som går rett i fellen, og som bare sjekke hva Facebook har å si i forhold til det jeg driver med, og hvordan fremtiden min ser ut. Det er like komisk hver gang, som da jeg fikk vite at den største feilen jeg gjorde i 2016, var å vise for mye omsorg for en som ikke fortjente det… I følge Facebook er det ingenting å skamme seg over, så da er det all good, HAHA, jeg ler så høyt!

Det som derimot ikke høres så hakkande gale ut, er at jeg i følge Facebook, vil finne ekte lykke på Oslo Lufthavn Gardermoen i 2017, haha. Jeg har planer om å reise masse, og jeg er jo på mitt lykkeligste når jeg skal ut å oppleve verden!

PicMonkey Image-9-2 2. STALKING

Jada, vi kommer oss ikke unna dette punktet her – jeg er nemlig en ivrig stalker, og jeg blir rett og slett forbauset og litt flau over meg selv noen ganger, når jeg ser hvor langt jeg faktisk strekker strikken. På Instagram er jeg defintivt verst, og før jeg vet ordet av det, sitter jeg der og scroller meg gjennom bryllupsbildene til #OddvarogGunnvor fra Gjøvik – folk jeg overhodet ikke kjenner, men som jeg plutselig kom over gjennom litt stalking av en venn av en eks av en venn sin venninnes venn sin bror sin søster ? ? Please si at vi er flere som meg!?

stalking

Sånn… Det var to teite ting på en onsdag, og jeg tror vi bare gir oss der mens jeg graver frem mer idioti jeg kan dele med dere, hah!

Har dere en fin dag, snuppiser? Smiler livet?

Annonse