TODAY I WANNA WEAR…

Hei, hallo og god morgen, fine mennesker ♥

I dag var jeg oppe før både solen og fuglene, for å kjøre D-boy til flyplassen. He’s off to Barcelona på guttetur, og jeg ser nå frem til en rolig helg med mamsen og Jon. På tirsdag er det hjemreise, og batteriene skal lades til maksimale før det bærer tilbake til Oslo og hverdagen. Jeg tror jeg aldri i mitt liv har gledet meg sååå mye til ferien tar slutt, og det kribler i hele kroppen etter å komme i gang med mitt daglige kaos. Det er når man føler det slik, man vet at man har hatt den ferien man har hatt behov for, og nå er det snart venninnekos og en travel hverdag som står for tur. Åh, can’t wait!

Nå har jeg vært i Spania såpass lenge, at jeg også her har fått min faste plass, og her får jeg både jobbet litt og selvfølgelig vært på skattejakt på nett etter nye goodies. I dag er det Never Naked jeg har saumfart, og i dag kunne jeg virkelig tenke meg å slenge på meg noe av dette… 

1.HER 2.HER 3.HER 4.HER 5.HER 6.HER 7.HER 8.HER

Freshe styles, sant? Perfekt supplement til sensommer/høstgarderoben det her, så nå skal det shoppes til den store gullmedalje. Jiippiiiiii!

Har dere noen festlige planer for helgen da? Håper på noen skandalehistorier fra noen av dere i morgen.. Hhahahha!

SMASK ♥