Annonse

TOKYO TOWER OG HJEMREISE

//Annonse: Reise i samarbeid med EF Språkkurs

Phew – det er en utkjørt og trøtt bergenser som skriver til dere i kveld… Jeg er helt gåen etter et døgn på reisefot uten søvn… Eller, i hvert fall minimalt! Jeg hadde skikkelig problemer med å sovne på flyet, og fikk nok ikke mer enn max to timer på øyet. Nå gjør jeg så godt jeg kan for å holde meg våken til klokken ti, sånn at jeg så fort som mulig kommer inn i riktig døgnrytme – jeg prøver å unngå jetlag, men jeg vet jo allerede nå at det ikke kommer til å gå, haha. Anyways… Jeg tenkte å vise et par snaps fra den lille visitten vår til Tokyo Tower – Tokyo’s svar på Eiffeltårnet.

Vi var bare helt nødt til å oppleve dette… Det er nok en såkalt typisk turistattraksjon, men akkurat denne utsikten ønsket vi å få med oss. Å få et 360 graders overblikk fra en utsiktspost som strekker seg hele 250 meter over bakken, er jo bare helt rått, og jeg gikk bare rundt og gliste mens jeg koste meg med den vanvittige utsikten. Dennis, derimot, kjente at høydeskrekken tok tak i han. Det hjalp ikke akkurat at det var trangt om plassen, og at alle veggene bestod av speil… Vi ble ikke værende på toppen så lenge, men akkurat lenge nok til å få med oss den spektakulære utsikten. Herregud så mye mer vi ønsket å se, men som vi dessverre ikke rakk… Som jeg skrev i forrige innlegg, skal vi definitivt tilbake på et senere tidspunkt. Og da skal vi bli værende lenge nok til at vi også får tid til å reise litt rundt i Japan – dette er et så ufattelig spennende land!

      

Jeg holder i skrivende stund på å redigere den aller siste vloggen fra reisen vår, mens hele forrige ukes Camp Kulinaris-episoder snurrer i bakgrunnen. Det er jo så gøy når man kan se fire episoder på rad, hurra! Når det gjelder vloggen, så tror jeg dere kommer til å få skikkelig sansen for denne – forhåpentligvis får jeg den ut i morgen tidlig, så det er bare til å glede seg.

Hvordan har starten på uken vært, fine venner?

Annonse