TOKYO VLOG – DAG 1

//Lokal tid: 02.31 – Annonse: Reisen er i samarbeid med EF språkkurs

Som dere ser på klokkeslettet, har jetlagen meldt sin ankomst – og det er jo selvfølgelig litt irriterende siden vi etter planen skal opp klokken 08.00 i morgen, for å gå løs på den lange to do-listen, haha. Vi får satse på at vi klarer å tvinge oss i søvn innen den neste halvtimen, slik at vi får ladet batteriene til morgendagen.

Tokyo er full av snodige kafé- restaurant- og barkonsepter, og dette skal vi selvfølgelig teste ut i morgen. La oss begynne med dyrekafeene – et konsept som startet siden huseiere begynte å forby kjæledyr i leilighetene. Mest populært er kattekafeene, der man drikker kaffe med den ene hånden og klapper katter med den andre. Det er ikke bare katter, vi snakker også pinnsvin, kaniner, ugler, hunder og geiter, og jeg bare; «er det kødd?» Nope, det er visst kafeer for dem også, og jeg er så spent på å oppleve dette med mine egne øyne… Åh, en liten valp på fanget til morgendagens kaffekopp? Ja takk! Kameraet blir selvfølgelig med – dette her kan vi ikke gå glipp av, men aller først, en liten vlog fra vårt første døgn her i Tokyo.

Hva synes dere forresten om pysjamasen, haha? Herregud som jeg lo da jeg danset meg inn i natten iført denne todelte drakten. Pysj, liksom… For en service!

Natta, fininger ♥ Måtte overgangen fra påskefri til jobb bli herlig og smooth ♥