Annonse

TOMORROW

Yo babes ♥

Så sinnsynkt gøy å se at såpass mange har deltatt i konkurransen jeg la ut tidligere i dag. Som nevnt så gleder jeg meg SÅÅÅ til å shoppe med en av dere, og vi skal få en sinnsykt gøy dag sammen. Hurra!

Men folkens? I morgen på denne tiden sitter Stine og jeg i flyet og bare «hellooo, Cali». Fy flate de ukene fra jeg booket turen til avreise gikk jo pokker så fort, og i morgen er altså den store dagen kommet. Den deiligste dagen så langt i år, så nå er jeg jo selvfølgelig skikkelig spent på om dere ser frem til oppdateringer fra noen av verdens beste destinasjoner. Jeg gleder meg ihvertfall ubeskrivelig mye til å skrive til dere fra California, vise dere magiske bilder, og fortelle dere om hvor fantastisk vi har det. Wuuuuhuuuuuuu!


Tusen takk til alle som har kommet med gode tips til hva vi bør gjøre på turen vår… Alle tipsene er printet ut og lagt i reisemappen, så nå skal skal vi virkelig bare ha the time of our life. SOM vi gleder oss!

Jeg sitter as we speak i sofaen til min herlige Belinda, for i dag har vi nemlig filmet morgendagens comeback episode av Snikk Snakk, og vi skal nå gå i gang med redigeringen. Nei guri land for en fin søndag. Yey!

Talk later, hotties ♥

Annonse