Annonse

TONIGHT

Haha, jeg må le!

I kveldens episode av Bloggerne får vi alle et soleklart bevis på at jeg IKKE er flink med barn, og hvis dere klikker på bildet under her, får dere se en liten videosnutt av en skrekkslaken bergenser som ikke har en fjerneste idé om hvordan man skal håndere sånne knøttsmå skjønnaser.

Mange av mine  herlige venninner i Bergen har kommet litt lenger i livet om jeg kan si det sånn, og flere av dem har fått barn. FOR noen flinke mødre.. Hvordan i alle dager vet de liksom hvordan de skal gjøre jobben som mor? Det blir for meg et evig mysterium, mens jeg sitter på sidelinjen og klapper for harde livet. Jeg blir så imponert!

Tune inn på TV2 Bliss kl. 21.30 i kveld da! I denne episoden er vi som nevnt i deilige Bergen hvor dere får bli litt kjent med de deilige venninnene mine, og filmsnutten over her fikk meg til å savne dem så grusomt at jeg ble nødt til å booke en tur nå i helgen. Både Dennis, Fokus og jeg reiser over på lørdag, og jeg gleder meg så enormt til å klemme på jentene, skravle og ta igjen alt det tapte. 

Bergen i mitt hjerte ♥

SMASK

Annonse