Annonse

TONIGHT I WANNA WEAR…

En riktig god morgen, herlige mennesker. 

Nå må jeg ta fatt på ryddingen som jeg egentlig skulle gjort i går, meeen jeg ble sittende på skype med Dennis i nærmere 5 timer, så da sier det seg selv at det ikke ble så mye husarbeid på meg akkurat. Men det er lov, sant? Ja!

Jeg ligger fortsatt under dynen og mens jeg lader opp til en real ryddeøkt, har jeg hentet litt inspirasjon til hva jeg kan hive på meg i kveld, og denne inspirasjonen tenkte jeg å dele med dere. I kveld skal jeg nemlig feire en bursdag til en venninnne, og så blir det nok en liten bytur etterpå. Krysser fingrene for at det ikke blir noe karaoke denne gangen. HEHE.

Jeans er alltid en slager hvis man ikke skal pynte seg sånn altfor mye, og en enkel t-shirt gjør uttrykket avslappet men samtidig rocka og kult ved valg av riktig tilbehør. Som f.eks dette superkule smykket i neon fra DAY. Ønsker man en litt mer pyntet vri på det hele, kan en ermløs skjorte i fin kvalitet som denne være toppers i kombinasjon til en skinny jeans og kule hæler. 

I kveld går jeg for åletrange jeans, Jeffrey`s, fargerikt tilbehør, kule negler, og en enkel t-shirt. Boooom!

1. Råkult neon smykke fra DAY HER 2. Enkel og kul t-shirt fra Nelly HER 3. Superkule skinny jeans fra ONLY HER 4. Fantastiske heels fra Jeffrey Campbell HER 5. Armbånd som passer til alt HER 6. Neon neglelakk fra TL Design HER 

Hva er deres planer for kvelden? Blir det noen ville dance moves på dere? Hehe

Annonse