TONIGHT – VOL.2

Hei alle dere fine mennesker ♥

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra et vellykket event hos Malene Birger. Rettelse… BELINDA og jeg har akkurat kommet hjem, og foredraget gikk strålende. Akkurat slik jeg håpet på, og jeg følte at jeg fikk frem det jeg ønsket å si, uten å være helt avhengi av notatene. Men dere? Eventet var i regi av Tampons For Free, som er et fantastisk konsept. Gå inn og lik dem HER, da vel… 

Det ble jo servert noen bobler der borte, og for å si det sånn, så fortsetter vi like så greit i den duren der. Boblene står foran oss, og vi skal faktisk (tro det eller ei) filme Snikk Snakk. Jada, det er ikke direkte live-sending vi snakker her, men det vet dere, sant vel? 

Skål da «nåkken» (som vi elsker å si i Bergen)! Nå skal det filmes og drikkes… Å føkk… SKal jo utover mot flyplassen i morgen tidlig klokken sånn halv 8! HJELP! Jaja… Det går bra. Hei skåååål!

Suss, smask, klask, dask og alt det der… Dere er faen så digg ♥