Annonse

TOO GOOD TO BE TRUE!!

//Annonse

Happy Sunday, deilige venner!

Okei.. Dere aner ikke hvor giret jeg er akkurat nå, for her kommer et innlegg jeg har gledet meg til å skrive i hele to uker… Hører dere?? TO uker!! 

Dere som kjenner meg vet at jeg ELSKER rosa.. Sånn knallrosa, vet dere.. Rosa er LIVET, og tror dere for pokker ikke at det har kommet et ROSA kredittkort på markedet? Åhåj.. Jeg detter nesten av stolen av begeistring, og jeg gleder meg over å kunne betale både matvarer og fremtidige reiser med rosa kredittkort. Det ser jo så fresht ut i lommeboken, og så er det jo litt ekstra stas å dra opp et rosa kort når man er ute og shopper. HURRA!

Dette er som skapt for oss kvinnfolk, og et soleklar must-have i enhver lommebok, så sant man har kontroll over økonomien. 

Kredittkort kan jo være litt farlig for dem som virkelig ikke har en viss styring over pengebruken, men slike kort får også ufortjent mye pepper.. Det er lett å glemme hvilke gode fordeler som faktisk finnes ved bruk av kredittkort, som punktene under:

♥ Når du betaler med kredittkort trekkes ikke pengene direkte fra din personlige bankkonto.
♥ Du får god tid til å kontrollere alle transaksjonene etterpå, og kan sjekke at det ikke er trukket penger du ikke har godkjent.
♥ Dersom du blir utsatt for svindel, eller kortet blir stjålet, tar kredittkortselskapet ansvaret.

Det sjukeste av alt er det jeg skal fortelle dere nå.. Hold fast!!

Nå er jo ikke jeg akkurat den som er mest opptatt av designervesker, men jeg vet jo at mange av dere der ute er hypp på en råflott designerveske fra Louis Vuitton!!! En slik veske kan dere vinne her på bloggen, for vet dere hva? ALLE som bestiller dette kortet for 0,- blir nemlig automatisk med i trekningen!

I tillegg til å bli med i trekningen av denne vesken som dere ser under her, får alle som bestiller også en gratis velkomstgave til en verdi av 1300,-.. Skjønner dere eller? Det er bare til å rope halleluja, for dette er virkelig noe å klappe i hendene over! Velkomstgaven består av en hudpleietime hos Wahwah Skin Trim Studios, 3 utgaver av KK, en TL Aromatic Body butter, samt en hand and nail cream fra Tone Lise Akademiet.

KONKURRANSE

Delta i konkurransen ved å bestille kortet gratis HER, Like VIP Credit Card sin Facebook side HER, og i tillegg skrive «I Love Pink» i kommentarfeltet.

 


// Eff. rente 22,90 %, 15 000,- 0/12 mnd. totalt 16 744,-

Seee så fresht det er da!? LOVE IT!!

Konkurransen avsluttes mandag 16 november, og vinneren blir annonsert på Facebooksiden til VIP CreditCard HER! Følg med for å se om det er nettopp DU som stikker av med premien, YAY!

Nyyyyyyt søndagen, så sees vi snart igjen! I LOVE YOU!

Annonse