Annonse

TOO GOOD TO BE TRUE!!

God morgen, skjønninger ♥

Det er mandag, og ingen kjip mandag for å si det sånn, haha. For første gang er jeg helt i ekstase over ukens første dag, for i går fikk vi nøklene til den fantastiske leiligheten vår, og i dag skal vi prøve å komme så smått på plass. Halleluja!

Gårsdagen var helt absurd. Det gikk egentlig ikke opp for oss at leiligheten faktisk var vår, da vi stod der med nøklene i hånden, men den følelsen kommer nok når vi stikker ned i cribben litt senere i dag. Jeg kan ikke tro det – dette er helt ubegripelig!

Det som er enda mer ubegripelig, er at det faktisk er hele TRE måneder siden vi vant budrunden. I dag føles det som i går, så hvor alle disse månedene ble av er jaggu ikke godt å si. Er det ikke helt crazy? 

Crazy er det også at vi faktisk var så spontan og vågal, at vi kjøpte leiligheten uten å ha finansieringen i boks!! Hvem gjør sånt, haha? Kall oss gjerne dumdristig, men jeg skal love dere at dette har ført til ekstra hard jobbing de disse månedene. Hardt arbeid lønnet seg – we did it, for pokker! Nå er vi omsider stolte eiere av DRØMMELEILIGHETEN, og det føles helt fantastisk! 

Nyt dagen, skjønninger, og dere? Veldig kjekt med så god respons på gårsdagens nyheter, haha. Vi venter litt med barn, men en egen YouTube-kanal er jo gøy det også, hehe. 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse