Annonse

TOO LITTLE TIME…

God morgen fininger ♥

Æææ, beklager for dårlig update i går. Jeg har som jeg har nevnt altfor mange ganger nå, en million ting å gjøre, og i går fløy timene på shoppingdag og med kontorarbeid. Det var jo bare så sinnsykt hyggelig at så mange av dere tok turen innom den lille «butikken» vår, og jeg fikk mer eller mindre solgt ut det jeg hadde tatt med meg fra garderoben. Gøy!

Kvelden gikk med til enda mer jobb, det gjorde natten også forsåvidt, og da klokken nærmert seg fire, fuglene begynte å kvitre, og da solen nærmest var på vei opp, DA krøp jeg til køys. Jeg er nå våken, eller mest sannsynlig går jeg rundt i søvne og føler meg mer som en zombie enn noen gang tidligere. 

Kaffen har selvfølgelig kommet på bordet og jeg må bare bite tennene sammen og bli ferdig med det som står på listen min. Jeg MÅ faktisk ha en assistent… Dette funker jo ikke lenger, men herreguuud så gøy at det å drive eget foretak, faktisk gir såpass mye jobb å gjøre. Snart helg… Heldigvis!

Nyt dagen så lenge, så snakkes vi senere når jeg er har ting litt mer under kontroll. Wuuhuuuu ♥

SMASK 

Annonse