Annonse

TOP OF THE ROCK

Dere?

FOR en dag! Vi kom akkurat tilbake på hotellet etter en superdigg middag på Buddakan, og la meg bare si det sånn at man aldri i livet, ALDRI i livet må bestille mat fra en sånn plass på en såpass tom mage som vi hadde for noen timer siden. Dim Sum sa du? Vi tok knekken på Dim Sum for å si det sånn, og bestilte mer eller mindre ALT de hadde på menyen.

Vi snakker 14 forskjellige retter, og det vil ikke si at man får eksakt 14 forskjellige ting servert på en pinglete tallerken. Her kan vi gange 14 med minimum 3, og når man ganger 14 med minimum 3 får man ifølge kalkulatoren 42. Og uansett hvor sulten du er, så er 42 biter av diverse retter helt forbanna altfor-føkkings-mye, og på et tidspunkt var bordet så overfylt med mat at vi ble flau. Panikken inntraff for fullt da en av servitørene kom bort med enda en rett utover de 14 vi allerede hadde bestilt, ETTER at vi allerede hadde kastet inn håndkle. Uten å nøle og ut av min kontroll ropte jeg «Nei, NEEEEI, NEEEEEEEI, NEI» for full hals, på norsk selvfølgelig, for da var jeg så skrekkslagen og så lite klar for én eneste rett til, at responsen kom automatisk. Hahahhahaha… Heldigvis var det feil bord.. Heldigvis hadde vi kommet til veis ende, og nå er vi så mett og kvalm og mett atte HJELP! Nevnte jeg at vi er mett? Vi er mett.. Sjukt mett! Åh.. Så mye sulten, så mye mett! Det er det denne turen har handlet om! 

Men for å gå over på det dette innlegget egentlig skal handle om, så er det vår lille spontane tur opp i Rockefeller Center litt tidligere i dag. Plutselig ble vi så sjukt giret på å se New York fra fugleperspektiv, og halleluja sier jeg bare. Turen opp i «The Rock» tok fullstendig pusten fra oss, og endelig fikk vi med våre egne øyne sett New York slik vi har sett byen på bilder. Utsikten tok pusten fra oss.. Bare SE på det her.. 

Magisk, sant? 

Helt forbanna MAGISK!!!! New York er og blir en fantastisk destinasjon, og en by man bare MÅ besøke en eller flere ganger i løpet av livet. Vi skal i hvert fall tilbake.. Snart.. Vi koser oss så fælt!

Alright, lovebugs. Natta fra The Big Apple – skravles i morgen ♥ 

Annonse