Annonse

TOP SONGS 2016

En riktig god 28. desember, fine venner ♥

Da var det tilbake til hverdagen for min del – miniferien er over, og jeg er på plass i sjappa. Jeg er så ferdig med alt som har med jul å gjøre, så det føles i grunn ganske så herlig å være tilbake på jobb. Allerede på lørdag går vi løs på årets siste dag, og jeg er nok ikke alene om å føle at dette året fløy forbi. Det er snart på tide å oppsummere dette året som snart er over, og i år som i fjor skal jeg lage et realt Best-Of-innlegg. Fjorårets oppsummering var det mange av dere som digget, og i år har jeg i tillegg enda flere punkter som skal fylles ut – gøy.

Aller først tenkte jeg å dele mine Top Songs i 2016. Spotify er jo helt genialt, og har da satt sammen denne herlige spillelisten bestående av de sangene jeg hørte mest på i år. Herregud for en deilig liste da gitt – skikkelig mye feelgood, og låter som minner meg om både hyggelige sammenkomster, og herlige reiser til spennende destinasjoner. PicMonkey Image-20

TOP SONGS 2016

På denne glade spillelisten finner man alt fra Kriminell Kuns, Klovner i Kamp og Kendric Lamar, til Bruno Mars, Janet Jackson, Justin Bieber, Damian Marley og The Sugarhill Gang. Her er det altså sjukt mye gøy – faktisk så mye som 6 timer og 30 min med moro, og hele 101 låter. Erru keen på å høre? I så fall finner dere spillelisten HER!

Del gjerne deres top 5 låter her i kommentarfeltet, så får jeg noen gode musikktips til en ny liste, yay!

Har dere det fint ellers, skjønninger? Nyter dere romjulen?

Suss og klem

Annonse