Annonse

TOP SONGS 2017

Jeg er så begeistret for at Spotify lager en egen spilleliste, basert på de låtene man har hørt mest på i året som har gått – og i år som i fjor – tenkte jeg å dele min liste med dere. Her er det nemlig en haug av låter som passer like godt til vorspielet, som til ryddesjauen eller som bakgrunnsmusikk når man jobber, og årets liste gjør meg rett og slett glad langt ned i dansefoten!

På årets liste finnes alt fra Chris Brown, Donell Jones, Beyoncé og Kriminell Kunst, til Madonna, Nas, Duke Dumont, Mura Masa, Robyn og Fugees. For en samling, ass… Her har vi jo den ene fantastiske artisten etter den andre – hurra!

Vi er i skikkelig feriemodus disse dagene, og like slapp i energien som i klærene, haha. Det er rart med det hvor lat man blir av å ikke gjøre noe som helst, men så er det jo det som er så deilig med juleferie, ikke sant? Jeg var nok litt for kjapp i uttalelsen min i går, da jeg snakket om at jeg var klar for å pakke ned julen… I dag angret jeg, nemlig, og har bestemt meg for at julen skal få lov til å stå litt til, hah.

Har dere en fin dag, skjønninger? Og har dere noen kule låter dere ønsker å dele med meg?

Annonse