Annonse

TOPP 10 MED KJÆRESTEN!

Hei igjen, deilige venner! Og hei til deg, deilige fredag ♥

Nå er det snart på tide å innta sofakroken, slenge beina på bordet, og kaste seg inn i koseklærene. En fredag i såffan er faktisk noe av det aller beste som finnes, spesielt om man har noen å dele sofakroken med! Neida, man må ikke ha kjæreste for at det skal bli koselig, en god kompis, venninne eller et familiemedlem gjør fredagskvelden like hyggelig ♥

I dag er det riktignok en del av dere som gjerne ønsker noen tips og forslag, til hva kjærestepar kan gjøre for å ha det litt ekstra gøy sammen. Noen er nysgjerrig på hva Dennis og jeg gjør når vi skal hygge litt ekstra, og selvom det blir altfor mye sofa, er vi likevel veldig flinke på å ha det gøy sammen, når vi først engasjerer oss litt, haha. 

Under her kommer mine 10 beste tips til hvordan man kan gjøre forholdet litt gøyere!

1. TRAVEL: Det er ingen hemmelighet at det er godt å komme seg litt bort, og det å reise på en etterlengtet ferie med kjæresten kan gjøre underverker for forholdet. De faste rutinene bidrar ikke akkurat til mye spenning i hverdagen, og litt spenning innimellom er helt nødvendig. Derfor… Kom dere ut på tur. Opplev verden, om det så bare er for en helg, eller om destinasjonen er en annen by her i Norge. Man trenger ikke reise så langt for å bryte opp i de hverdagslige rutinene, og for å tilføre litt ekstra gnist til forholdet.

2. PUB CRAWL: Det er faktisk viktig at man kan nyte alkohol sammen, uten at verken den ene eller den andre slår seg fullstendig vrang, og blir helt utilregnelig. Å dra ut med kjæresten kan være ekstremt moro, og noen av de gøyeste kveldene jeg har hatt ute på byen, er de kveldene jeg har tilbragt sammen med mannen. Bli enige om en dag dere legger ut på en pub crawl. Ta en øl eller en drink på hvert sted dere havner, og dans dere videre fra bar til bar. Dans dere ihjel på siste stopp, og gå hånd i hånd hjem mens dere ler dere fordervet. 

3. SHOPPING: Om man faktisk går inn for å dra på shopping sammen, kan man få det veldig gøy, men man må som sagt være innstilt på shopping, og i tillegg klar for å traske rundt. Det blir garantert dårlig stemning om kvinnfolket skal dra mannen med seg ooooveeeeraaaaalt, så legg en liten plan på forhånd. Så mye penger skal brukes, disse butikkene skal besøkes, og så skal det legges inn noen gode pauser underveis, hvor dere kan hygge med en matbit og noe godt i glasset. 

4. KINO/FILM: En kinodate, film, eller seriemaraton er og blir en klisjé, men det må med på listen! En film hjemme utrolig hyggelig, og jeg anbefaler virkelig å se dokumentarer sammen. Da kommer man liksom enda tettere hverandre, om det er en historie som virkelig fenger, og i tillegg blir man enda bedre kjent. Har man ulike synspunkter innenfor diverse felt, kommer det godt frem når man ser en dokumentar, og det kan bli spennende og interessant med en liten diskusjon, om man skulle være uenig.

5. AKTIVITETER: Ta en tur på Oslo Gladiators, Megazone, eller en skytebane for å gjøre noe helt utenom det vanlige. Evt. kan dere prøve en klatretime sammen, eller rett og slett en runde squash. Det er ikke feil å sumobryte med kjæresten iført svære sumodrakter, eller være helt apekatt i klatreveggen. Fysisk aktivitet sammen, som ikke nødvendigvis er en gørrkjedelig time på treningsstudio, kan fort bli veldig morsomt! Latter garanteres!

6. DATE NIGHT: Innimellom MÅ man faktisk sette av en kveld til en real date. Enten en date hjemme, hvor dere setter dere ved bordet, skrur av TV’n, og faktisk kommuniserer over et hyggelig måltid, eller en kveld hvor dere stikker ut på favorittrestauranten, for å nyte en bedre middag. Det betyr så mye å opprettholde den gode dialogen i forholdet, og den opprettholdes best når man prater med øyekontakt.

7. TURIST I EGEN BY: Om dere ikke er hungover på en solfylt søndag, kan det være veldig koselig å leke litt turist i egen by. Kle dere godt om det er kaldt ute, og gå ut for å utforske enten nabolag, eller typiske turistattraksjoner dere enda ikke har besøkt. Det er kjempegøy og interessant på enkelte museum, så hvorfor ikke tilbringe søndagen her, etterfulgt av en tur på café? 

8. UNDERHOLDNING: Utforsk Bilettservice. Plutselig kommer man over festlig stand up, en rå artist som skal spille, et fett show, eller billetter til ett eller annet gøy innen sport. Gjør en greie ut av det hele, og stikk ut på middag før eller etter showet for en dag fylt med moro.

9. KOS PÅ HJEMMEBANE: Litt musikk, et brettspill eller kort, samt noe godt i glasset eller noe godt i skålen, er oppskriften på en hyggelig kveld som ikke koster skjorten. Det er så viktig å ta i bruk alt det hyggelige som faktisk befinner seg i skuffer eller skap, for litt variasjon i hverdagen. Det er også viktig å sette av tid til intim hygge. En deilig massasje, litt sengehygge, eller en lang dusj sammen, betyr mer enn man aner. Kroppskontakt er alfa omega!

10. HUSARBEID: Haha, ja! Dere leste riktig… Det å gjøre husarbeid alene kan være noe dritt, men med det samme man faktisk svinger seg rundt med mopp og støvsuger, sammen med kjærleiken, og musikken på full guffe, kan faktisk husarbeid bli litt vittig. Det er viktig å dele på ansvaret om å holde cribben fresh, og når man er to går det så mye raskere. Og når det omsider er ryddet og nyvasket, er det ekstra koselig å hygge sammen på hjemmebane.

Håper disse tipsens faller i god jord, og hvis dere har noe å tilføye, må dere mer enn gjerne dele noen tips i kommentarfeltet. Slike forslag får man faktisk ikke nok av, eller hva? 

Talk later, fininger!

LOVE LOVE

Annonse