Annonse

TOPP 5 – HOTELLER!

Happy onsdag, mine fine 

Denne morgenstunden har vært så fin! Jetlagen har nemlig ført til at vi har begynt å legge oss i nitiden, og at vi dermed er oppe rundt halv seks på morgenkvisten, haha. Det er jo så koselig å få tid til en god frokost sammen før Dennis skal på jobb, mens det fortsatt er mørkt ute. Dette gir jo nesten julestemning, hehe. 

Som jeg nevnte for litt siden, tenkte Dennis og jeg å dele våre topp 5 verden over. Vi har jo reist litt rundt de siste årene, og det er alltid kjekt å dele gode tips og favoritter med dere. En grundig California-guide kommer om ikke så altfor lenge, men i første omgang tar vi for oss ulike favoritter på kryss og tvers. 

I forrige post delte vi våre favorittdestinasjoner, og i dagens post deler vi våre favoritthoteller. Vi bruker alltid god tid på å finne unike hoteller til den aller beste prisen, og vi liker at hotellene byr på det lille ekstra. Vi tilbringer nemlig litt mer tid her enn de aller fleste som er på reisefot, da jeg må sette av noen gode timer til blogg. Da er det alright at vi bor på hoteller hvor vi trives godt, og som har masse kjekt å tilby.

Funfact: Veldig ofte er det faktisk spennende hoteller som bestemmer hvor vi skal reise!

PARADIS PLAGE MAROKKO

Dette hotellet er helt vidunderlig. Man får følelsen av at man befinner seg på et luksusresort laaangt, laaangt borte, og det er få hoteller som får deg til å slappe like godt av som dette. Beliggenheten på standen gir deg garantert nydelige kvelder med vakker solnedgang, og det er ikke feil å se solen forsvinne ned i havet mens du hygger med kjæresten og noe godt i glasset. 

Rommene er delikate, sengene er behagelige, frokosten er fantastisk, og spa-avdelingen er nydelig for dem som digger spa. Det beste av alt er de gode mulighetene for surfing, og Lapoint har faktisk surfeskolen sin her. Perfekt hotell for både aktivitet og avslapping. 

Adresse: Km 26 route d’Essaouira, Imi Ouaddar, 80000, Marokko
Pris: Fra 1199,- per natt
Poengsnitt: Utmerket 8,6 – Booking.com

PALAZZO / VENETIAN LAS VEGAS

Palazzo og Venetian som er samme konsept, ligger på vår topp 5 liste. Selvom interiøret er luxuriøst og elegant, og ikke er av den mest trendy og fargerike sorten, er dette likevel et hotell som vi digger. Dette hotellet har ALT! Her finner du fantastiske restauranter som TAO og Lavo, tipp topp shopping og supre nattklubber, i tillegg til (i følge oss) Las Vegas’ aller beste casono.

Alle «standard» rommene er store og romslige suiter med herlige badekar, morgenkåper, superdigge senger, et godt utvalg på rommservice-menyen, samt lynrask wi-fi. Du føler derfor at du får masse for pengene ved å bo her, for hotellet er ikke blant de rimeligste, men oppholdet er likevel verdt hver eneste krone. 

Adresse: 3355 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109, USA
Pris: Fra 2400,- per natt
Poengsnitt: Utmerket 9,1 – Booking.com

URBAN SPACES IBIZA

To av våre favoritthoteller ligger på Ibiza, og førstemann ut er Urban Spaces. Dette hotellet er blant de mest unike hotellene vi noen sinne har bodd på, og midt i blinken for alle som er glad i fargesterk street art. Hotellet er et eneste stort kunstverk, og det er mange forskjellige kunstnere som har satt sitt preg på de ulike rommene. Ingen av rommene er derfor like, noe som gjør hotellet enda mer spennende. 

Beliggenheten er ikke så langt unna sentrum og gamlebyen, så dette er et perfekt utgangspunkt om man vil shoppe og nyte god mat på fantastiske restauranter. 

Adresse: Via Púnica, 32, 07800 Ibiza, Illes Balears, Spania
Pris: Fra 715,- per natt
Poengsnitt: Bra 7,5 – Booking.com

ROSENDAL TURISTHOTELL

Fra det store utland og Ibiza, til den vakreste plassen i Norge – Rosendal!

Det kommer kanskje ikke som et sjokk at Rosendal Turisthotell ligger på vår toppliste, for dette er det hotellet som virkelig gjør oss varm om hjertet. Rommene er herlig innredet  med både typiske norske elementer i kombinasjon med det trendy, sengene er supercomfy, og utsikten er formidabel. I tillegg ligger en av våre favorittrestauranter her på hotellet, som gjør det umulig å ikke gi terningkast 6. 

Adresse: Skålagato 17, 5470 Rosendal
Pris: Fra 980,-
Poengsnitt: Bra 7,6 – Booking.com

HARD ROCK HOTEL IBIZA 

Vår andre Ibiza-favoritt er Hard Rock Hotel! 

Med formidabel beliggenhet, gode restauranter, en nydelig strand og råfreshe omgvelser, kan man ikke unngå å kose seg gløgg. Rommene er fantastiske, sengene er superbehagelige, og det er ikke feil å ta et boblebad med solnedgang som utsikt. Man finner også noen superdigge retter på roomservice-menyen, og både stemningen, musikken og alkoholutvalget i beach-baren er noe å rope høyt hurra for. 

Adresse: Carretera Playa D’en Bossa, s/n, 07817 Sant Jordi de ses Salines, Illes Balears, Spania
Pris: Fra 2400,- per natt
Poengsnitt: Utmerket 8,7 – Booking.com

Så.. 

Nå er vi spent på om dere har noen spennende, unike eller koselige hoteller på deres toppliste, som dere ønsker å dele med oss. Kanskje deres favoritthotell blir vårt neste reisemål? Juuuuhuuu! Nå er vi giret. 

Nyt dagen så lenge, så sees vi snart 

Klem i fleng 

Annonse