Annonse

TOPP 5 – RESTAURANTER!

God kveld i stuggu, darlings ♥

Dennis sitter inntullet i pledd med skjerf rundt halsen, og snakker med seg selv mens han prøver å fikse et bra lag på FIFA. Han er i sin egen lille boble hvor det ikke er mulig å komme inn, og det betyr null forstyrrelser når jeg skal snakke litt om de restaurantene vi liker aller, ALLER best. 

Det å komme frem til en topp 5-liste over restauranter er mer eller mindre en umulig oppgave.. Det er så mange som ligger på delte første- andre og tredjeplasser, så dette her var vanskelig. Likevel klarte vi å komme til en enighet da vi gikk i gang med disse topp 5-listene våre for en tid tilbake, og her kommer våre soleklare favoritter. 

Ta gjerne en titt på Topp 5 – Hoteller HER og Topp 5 – Steder HER.

LAVO LAS VEGAS

Da vi var i Las Vegas var vi så mange som FIRE ganger på Lavo for å spise. Det sier jo litt om hvor fantastisk digg denne restauranten er. Vi jobbet oss gjennom store deler av menyen, og vi kan begge med hånden på hjertet si at Lavo er en soleklar favoritt. At de har cucumber mojito på menyen gjør alt komplett, for cucumber mojito er som jeg fortalte i går, den beste drinken i hele livet. 

Hvitløksbrødet med tilhørende tomatdipp som man får servert mens man venter, er verdt turen i seg selv. MAKAN for en start på et fantastisk måltid!

Adresse: Palazzo Hotel, 3325 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109, USA
Meny: Italiensk 
Prisnivå: $$$

MARTHA MEIDELL RESTAURANT

På en soleklar andreplass kommer Martha Meidell, som er restauranten som befinner seg på Rosendal Turisthotell. Kanskje ikke så overraskende at en av favorittene er å finne i vakre Rosendal, eller hva? 

Alt på menyen smaker så himmelsk at jeg får vann i munnen av tanken, og jeg drømmer fortsatt om både blåkveitesalat, speketallerken, løksuppe og fiskesymfoni. Nam, nam, naaaaaam!

Adresse: Skålagato 17, 5470 Rosendal
Meny: Lokale råvarer, småretter, gourmet
Prisnivå: $$$

ONO HAWAIIAN FOODS

Hvis du vil ha ekte, hjemmelaget, og autentisk Hawaiiansk mat, er det her du skal gå. Restauranten er knøttliten, og fra utsiden ser den ut som en plass man egentlig ikke vil besøke. De som driver stedet lager maten med ekte kjærlighet, og det er absolutt ikke rart denne sjarmerende lille restauranten er dekket med bilder av kjendiser langs veggene. 

Maten serveres på plastfat og ser noe tvilsom ut i det samme den kommer på bordet, MEN.. Med det samme du tar en bit, vet du hvorfor du spiser middagen her, og du vet også at dette er en plass du ønsker å dra tilbake til. 

Ta med cash da stedet ikke har bankterminal, og om du ønsker, er du hjertelig velkommen til å ta med din egen alkohol aller andre drikkevarer som du kan nyte sammen med måltidet. 

Adresse: 726 Kapahulu Ave, Honolulu, HI 96816, USA
Meny: Hawaiiansk
Prisnivå: $SUSHISAMBA LONDON

Er du keen på superdigg sushi i særklasse, kombinert med fantastisk utsikt over London, er SushiSamba stedet å gå. Restauranten er rålekker, maten helt fantastisk, og dette er en restaurant man bare MÅ oppleve. Jeg tar lett en tur tilbake til London KUN for denne sushien, for sååå magisk er den faktisk.

Her er det viktig å reservere bord, men kom gjerne en halvtime tidligere for å nyte en frisk drink på takterrassen med formidabel utsikt. 

Adresse: Heron Tower, 110 Bishopsgate, London EC2N 4AY, Storbritannia
Meny: Sushi
Prisnivå: $$$$

KOBE PRAHA

Da vi tilfeldigvis havnet på Kobe da vi var i Praha, ble vi sjeleglad! Vi hadde virkelig funnet en fantastisk restaurant som serverte mat vi endte opp med å snakke om i flere dager etterpå, og for å være ærlig snakker vi fortsatt om denne maten, haha. I tillegg til at maten smakte utsøkt, var det så billig at det var gøy å gå ut å spise, hurra!

Her får du servert himmelsk sushi og fantastisk biff – det beste av det beste fra to forskjellige verdener. 

Adresse: Václavské nám. 837/11, 110 00 Praha 1-Nové Město, Tsjekkia
Meny: Sushi, steakhouse
Prisnivå: $$

Nå er jeg skikkelig spent på hvor dere har spist den aller diggeste maten.. Kanskje dere vil dele deres favorittrestauranter med oss? 

Nyt resten av kvelden, fine venner ♥

KLEM 

Annonse