Annonse

TOPP 5 VERDEN OVER!

Happy sunny Saturday, fininger

Her i huset har vi vært våken siden klokken halv seks, og morgentimene har gått med til frokost og sofakos, med Mot i Brøstet på TV’n. Dette var virkelig en perfekt start på dagen!

Vi satt også og mimret over alle reisene våre så langt, og det er ingen tvil om at vi har opplevd og sett mye siden vi ble kjent. Vi har reist til flere fantastiske destinasjoner, og til morgenkaffen laget vi en toppliste over alt fra våre favorittsteder og favorittrestauranter, til favorittaktiviteter og favoritthoteller. Denne listen ønsker jeg selvfølgelig å dele med dere, og jeg håper at den både faller i smak, og at den kan være til inspirasjon når neste reise skal planlegges.

Jeg begynner med favorittstedene, og så jobber vi oss gjennom alle de ulike kategoriene i løpet av helgen uken.

Happy travel!

LAS VEGAS

Det kommer nok ikke som et sjokk at vårt solklare favorittsted er Las Vegas, haha. Det var en grunn for at vi måtte tilbake, og at vi tilbragte hele 8 av totalt 28 dager akkurat her. Las Vegas har ALT, og i terorien trenger du ikke forlate hotellet en eneste gang i løpet av oppholdet. Det bugner av aktiviteter, underholdning, fantastiske restauranter, uteliv, og topp shopping, og det er rett og slett umulig å ikke ha det gøy her. Vi ELSKER Vegas.. Vegas er LIVET!!

PRAHA

Helt siden vi var i Praha i 2012, har vi ønsket å dra tilbake. Denne byen er fantastisk, så romantisk, vakker og hyggelig. Vi var der rundt juletider, noe som gjorde hele opplevelsen enda mer magisk, og vi kommer definitivt til å reise tilbake så snart som mulig. Shoppingen og restaurantene er fantastisk, for ikke å snakke om prisene. Det er så deilig billig her, noe som gjør oppholdet enda bedre.

HAWAII

Åh!

Hvordan kan man IKKE elske Hawaii. Dette er en helt vidunderlig destinasjon, som vil være oppført på topp 5 listen i all evighet. Naturen og atmosfæren er helt vidunderlig, og favorittstedet på Hawaii er uten tvil Haleiwa. Denne lille byen bærer et deilig preg av surfemiljøet, og man finner ikke en by i verden som er mer laidback og chill enn den her. Hawaii i vårt hjerte!!

MAROKKO

Det er ingen tvil om at Marokko er en av de mest fargerike og spennende stedene vi har besøkt, og en tur tilbake frister noe voldsomt. Her kan du både nyte late dager på hvite strender, være aktiv på surfebrett, eller en tur til de enorme markedene. Dette er et soleklart must-do når man befinner seg i solfylte og vakre marokko. Det beste er at Norwegian flyr direkte, og at turen hele veien til Afrika, ikke tar mer enn i undrkant av fem timer. 

IBIZA

Jadda.. Ibiza står på vår toppliste, og det er ikke så rart. Ibiza byr på vakker natur, fantastiske restauranter, og nydelige strender. Det er masse å se og masse å gjøre, som å leie sykler på Formentera, besøke Las Dalias hippiemarked, og selvfølgelig tusle rundt i den vakre gamlebyen. Ibiza er så mye mer enn bare trashy party (som man ofte tenker når man hører Ibiza), og dette er en øy man bør oppleve minst én gang i løpet av livet.

Del gjerne deres topp 5 liste med oss.. Alltid stas å høre om andres favorittreisemål, og hvorfor de ulike destinasjonene faller i smak.

Sees om litt, darlings 

SMASK

Annonse